• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Muhabbet kuşu hırıltılı nefes

Serabbbb

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Hırıltılı nefes hapşırma
Hastalık Belirti Tarihi
9 Ocak 2026
Merhaba iki aylık yavru muhabbet kuşum yem yedikten sonra hırıltılı nefes alıyor ve sanki bir şey takılmış gibi hapşırıyor eğer sorun giderse rahatlıyor fakat bazen aşırı zorlanıyor videosunu kuşçuya attığımızda boğazına yem takılmıştır diyerek geçiştirdi. O zaman daha küçüktü ama bu durumun hala devam etmesi beni tedirgin etmeye başladı. Daha önce de uavru kuş bakmıştım fakat böyle bir durumla karşılaşmadım. Çevremde kuşlardan anlayan bir veteriner yok araştırma yaptım sizce bu ilacı vermem sorun teşkil eder mi? Yanıtlarınız için teşekkür ederim şimdiden

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Altına beyaz peçete serip 3 5 güncel dışkı resmi ve bir videosunu görebilir miyiz özellikle hırıltılı nefes dediğiniz kısmı eklerseniz iyi olur.
Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın.

Serabbbb

Yeni Üye
Altına beyaz peçete serip 3 5 güncel dışkı resmi ve bir videosunu görebilir miyiz özellikle hırıltılı nefes dediğiniz kısmı eklerseniz iyi olur.
Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın.
Watch unnamed | Streamable videonun url’si dışkı durumu ise çok fazla değişkenlik göstermiyor nadir de olsa sıvı şekilde oluyor ama 1 2 kez falan karşılaştım bu durumla

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba eklediğiniz soğuk algınlığı için verilen c vitamini. Verdiğinizde zararı olmaz. Ama nefes problemi olan kuşlara verilen daha güçlü takviye önerebilirim. Neftor yada turbo respiratory. Bu ikisinden birini deneyin. Kullandığınızda herhangi bir iyiye gitme olmazsa kanatlı uzmandan destek alıp röntgen çekimi isteyin.

Üst Alt