• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu hastalığı

harese0

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
Multi vitamin
Merhaba, muhabbet kuşum yaklaşık 1-2 aydır dışkısını çok sıvı yapıyor ve düzelmiyor. Enerjisinde bir sorun yok konuşuyor ve keyifli ancak dışkı sorunundan beri uçmasında ve yürümesinde de biraz sorun var gibi. Eskiden kafese sokamazdık şimdi neredeyse hiç çıkmıyor, çıkınca ise kafes üstünde duruyor. Bir kere uçurmayı denedim çok zor uçtu ve düşecek gibi oldu nefes nefese kaldı. Poposunda da sarkma var gibi. Kuşçudan vitamin alıp suyuna damlatıyorum ama bir değişiklik olmadı başka ne yapabilirim bilmiyorum

Ekli dosyalar

mortsvivants

Eski Forumcu
Dışkı formu çok bozuk, hocalarım görünce dönüş yapacaktır sizlere.
Petshop ürünlerini atın ve aşağıdaki profesyonel ürünleri temin edin. Mamaist sitesinden zeolit tozu alıp her gün sebzeye mercimek tanesi kadar serpin yesin. Temin edeceğiniz entrobac probiyotiği üç gün kullanın.
Kuşunuzun tünekte kısa bir videosunu görelim, streamble.com üzerinden paylaşın.
@Semiha S. @Burçak A. @Aslı Ö.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Petshop ürünlerini atın ve aşağıdaki profesyonel ürünleri temin edin. Mamaist sitesinden zeolit tozu alıp her gün sebzeye mercimek tanesi kadar serpin yesin. Temin edeceğiniz entrobac probiyotiği üç gün kullanın.
Evet video görelim, popo kısmını da görelim 🙏

harese0

Yeni Üye
Evet video görelim, popo kısmını da görelim 🙏

Banyo yapmak istemedi malesef birazcık fısfısladım çok net belli olmuyor ama etinde şişkinlik var gibi popo kısmında elime alınca poposu değiyor öyle anladım önceden değmiyordu, erkek 3-3.5 yaşında

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye

Banyo yapmak istemedi malesef birazcık fısfısladım çok net belli olmuyor ama etinde şişkinlik var gibi popo kısmında elime alınca poposu değiyor öyle anladım önceden değmiyordu, erkek 3-3.5 yaşında
Yumuşak mı sert mi peki, kaç gram yavrunuz, beslenme düzeni nasıl

harese0

Yeni Üye
Yumuşak mı sert mi peki, kaç gram yavrunuz, beslenme düzeni nasıl
Yumuşak gibi duruyor ancak detay bilmiyorum, çünkü ele vs gelse de kendisine dokundurmuyor pek sevemiyoruz yani o yüzden elime alıp bakamıyorum. Kaç gram olduğunu da bimmiyorum :( sadece biraz tombul diyebilirim. Beslenmesinde hiç sorun yok, yazdığım sorunlar olduğundan beri de bir değişiklik olmadı beslenmede aynı. Bu sorunlardan önce bir kere farklı kuşçudan yem almak durumunda kaldım ondan sonra başladı. Bir ilgisi var mıdır bilmiyorum ama benim aklıma o geldi

harese0

Yeni Üye
sebzeye derken Yeşilliğin üstüne mi serpeyim anlayamadım tam açıklayabilir misiniz 🙏🏻

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bayramdan sonra kanatlı uzmanı görsün, röntgen çeksin karaciğerine bakılsın, zeolit tozunu mercimek tanesi kadar yemesi lazım yani serpin sebzenin üstüne yesin ama mutlaka röntgen çekilmesi lazım bu miniğin, röntgen sonucunu bizimle de paylaşırsanız yardımcı oluruz 🌸🙏

harese0

Yeni Üye
Bayramdan sonra kanatlı uzmanı görsün, röntgen çeksin karaciğerine bakılsın, zeolit tozunu mercimek tanesi kadar yemesi lazım yani serpin sebzenin üstüne yesin ama mutlaka röntgen çekilmesi lazım bu miniğin, röntgen sonucunu bizimle de paylaşırsanız yardımcı oluruz 🌸🙏
tamamdır röntgen işini bir araştıracağım, zeolit için mamaist sitesine girilmiyor ama önerebileceğiniz bir alternatif var mı alabilmem için 🙏🏻

Üst Alt