• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu hasta

Erayk

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kabarıklılık,uyumak,uçamaması
Hastalık Belirti Tarihi
1 Şub 2023
7 yaşında muhabbet kuşum var son 1 - 2 aydır hiç konuşmuyor sürekli uyuyor ve hep kabarık duruyor. Önceden hiç durmazdı yerinde şimdi ise uçmamaya başladı veterine götürdüğümde ise yaşlılıktan dedi. Başka veterinere götürmeli miyim yoksa gerçekten yaşlılıktan mı? Ve sürekli yulaf yiyior.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kuşunuzun streamable.com dan videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz beyaz peçeteye en güncel dışkı fotosu da rica edelim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Veterinere değilde kanatlı uzmanına götürmeniz daha iyi olur. 7 yaş çokta yaşlı değil bence.

Kuşunuz hasta olabilir. Sürekli yulaf yiyorsa tüy dökümü geçmemiş olabilir onunda etkisi olabilir.Video da tüy dökümünde olduğu belli oluyor zaten. Yulafı kesip daha çeşitli tohumların olduğu bir yem ile vitamin ve probiyotik ile kuşu destekleyin. Geçmiş olsun.

Erayk

Yeni Üye
Veterinere değilde kanatlı uzmanına götürmeniz daha iyi olur. 7 yaş çokta yaşlı değil bence.

Kuşunuz hasta olabilir. Sürekli yulaf yiyorsa tüy dökümü geçmemiş olabilir onunda etkisi olabilir.Video da tüy dökümünde olduğu belli oluyor zaten. Yulafı kesip daha çeşitli tohumların olduğu bir yem ile vitamin ve probiyotik ile kuşu destekleyin. Geçmiş olsun.
teşekkür ederim ilginiz için yarın ilk iş götüreyim. Tüy dökümü 4-5 ay içinde hiç olmadı. Yulafı şimdi kestim ama bağırıyor 😁

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
teşekkür ederim ilginiz için yarın ilk iş götüreyim. Tüy dökümü 4-5 ay içinde hiç olmadı. Yulafı şimdi kestim ama bağırıyor 😁
Kafasında tüpcükler var ya onlar patlamamış. Büyük ihtimalle onlar normal hale gelmediği için karın ağrısı var ama yine de kanatlı uzmana götürüp daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz. :)

Nerede ikamet ediyorsunuz? Varsa kanatlı uzmanı önerelim. 😊

Erayk

Yeni Üye
Kafasında tüpcükler var ya onlar patlamamış. Büyük ihtimalle onlar normal hale gelmediği için karın ağrısı var ama yine de kanatlı uzmana götürüp daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz. :)

Nerede ikamet ediyorsunuz? Varsa kanatlı uzmanı önerelim. 😊
Veterinerler pek ilgilenmiyor kanatlı uzananını ilk defa duydum keşke baştan ona götürseydim ☺ izmirde oturuyorum