• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu hasta

Betulkeles

Yeni Üye
Merhabalar erkek muhabbet kuşum var 2 3 yaşında ishal ve titriyor ateside var ama halsizlik yok ne yapmam gerekiyor bu arada geviş getiriyor gibi yapıyor anlamadım.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba ailemize hoşgeldiniz
kuşunuzun güncel temiz peçeteye yapılmış dışkısı ve tünekte resmini görebilirmiyiz ?

Mert.

Eski Forumcu
İstiha bir sıkıntı varmı

Mert.

Eski Forumcu
Ceylanda kaldimi

Betulkeles

Yeni Üye
Evet olabilir ama şey b3n dün biraz kayısı verdim ama çok az iki defa ağzına değdi o kadar

Mert.

Eski Forumcu
Tecrübeli arkadaşlar bakacaklardir. Onları yorumlarını bekleyin

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar diski bozuk. Ama kayısının bu derece etkileyeceğini sanmıyorum. Sonuçta çok fazla yememiş. Görüntü olarak kabarık durmuyor. Eğer probiyotik takviyesi vermiyorsaniz bence en kısa zamanda entrobac ve bunun yanında multivitamin gervit temin edin. Haftada bir farklı günlerde uygulayın. Bağışıklığı güçlendirecektir.🙏🏻

Betulkeles

Yeni Üye
Merhabalar diski bozuk. Ama kayısının bu derece etkileyeceğini sanmıyorum. Sonuçta çok fazla yememiş. Görüntü olarak kabarık durmuyor. Eğer probiyotik takviyesi vermiyorsaniz bence en kısa zamanda entrobac ve bunun yanında multivitamin gervit temin edin. Haftada bir farklı günlerde uygulayın. Bağışıklığı güçlendirecektir.🙏🏻
Evet haftada bir veriyorum

Üst Alt