Öncelikle iyi geceler bu geceden minoşslarimdan resim eklemek istedim Çimenim kivim asyam pamuk kızım asyam gene çok sinirli durdu fotoğrafda
Konu açma sebebim ise hal ve hareketler bize ne anlatmak istiyorlar tabi genel anlamda ki çoğu hareketleri biliyoruz ne anlama geldiğini ama farkli seyler bilen de vardir belki bilgi paylaşımı olursa sevinirim veya sizin kuslarinizda görüp kendinizce anlam yüklediğiniz hareketler oluyor mu?
Bana ne demek istiyor acaba gibisinden
Mesala ben işten geç geldiğimde asya hanımefendi tavır yapiyor kafasini yan dikiyor ve sanki hesap sorarcasina neredeydin evet seni dinliyorum
Sizede böyle şeyler hissettiren durumların resmini burda paylaşabilir misiniz?
Veya sunuda sormak isterim mutluluk dan tünekde ters duran bir muhabbet kuşuna denk geldiniz mi
Forum sakinlerinin ve yöneticilerin yorumlarını bekliyorum
Bol bol resimlide olabilir tabiki
Konu açma sebebim ise hal ve hareketler bize ne anlatmak istiyorlar tabi genel anlamda ki çoğu hareketleri biliyoruz ne anlama geldiğini ama farkli seyler bilen de vardir belki bilgi paylaşımı olursa sevinirim veya sizin kuslarinizda görüp kendinizce anlam yüklediğiniz hareketler oluyor mu?
Bana ne demek istiyor acaba gibisinden
Mesala ben işten geç geldiğimde asya hanımefendi tavır yapiyor kafasini yan dikiyor ve sanki hesap sorarcasina neredeydin evet seni dinliyorum
Sizede böyle şeyler hissettiren durumların resmini burda paylaşabilir misiniz?
Veya sunuda sormak isterim mutluluk dan tünekde ters duran bir muhabbet kuşuna denk geldiniz mi
Forum sakinlerinin ve yöneticilerin yorumlarını bekliyorum
Bol bol resimlide olabilir tabiki