• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eb34

Yeni Üye
Merhabalar, muhabbet kuşumda bugün hapşırma başladı, yemek yiyor çok fazla olmasa da hareketli, gün içerisinde uyku hali başladı. Tüyleri kabarık. Dışkısı sulu ve koyu yeşil gibi. Soğuk algınlığı olabilir mi?

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhabalar, muhabbet kuşumda bugün hapşırma başladı, yemek yiyor çok fazla olmasa da hareketli, gün içerisinde uyku hali başladı. Tüyleri kabarık. Dışkısı sulu ve koyu yeşil gibi. Soğuk algınlığı olabilir mi?
Fotoğraf yükleyebilirmisiniz ve video , video için adımlar;UVbZ8.png

Eb34

Yeni Üye

Kafeste de durmak istemiyor şimdi hep tellere tırmanıp sağa sola gidiyor, alıp kafesinin üzerine koydum orada uyukluyor şimdi. Garip hareketleri var hiç böyle yapmazdı. Sizi de böyle uğraştırıyorum k.bakmayın ama, gerçekten anlayamıyorum nesi olduğunu

Ekli dosyalar

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Kafeste de durmak istemiyor şimdi hep tellere tırmanıp sağa sola gidiyor, alıp kafesinin üzerine koydum orada uyukluyor şimdi. Garip hareketleri var hiç böyle yapmazdı. Sizi de böyle uğraştırıyorum k.bakmayın ama, gerçekten anlayamıyorum nesi olduğunu
Merhaba ilk

Merhaba, bu kafeste hareketli durduğu video, yeni bir video mu? Burada ceresi temiz, kendi de keyifli duruyor. Ancak kafes üzerinde durduğu resimde cerede sanki birilmiş, kurumuş mukus görüyorum ama resim uzaktan ve net olmadığı için anlayamadım. Kafes zeminine bir kağıt ya da peçete açarak, birikmiş dışkılarını paylaşınız. Bir de tünekte dururken, kuyruğu da görünecek şekilde bir video rica ediyorum.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hava değişimine maruz kaldı mı

Üst Alt