• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Hafif Kuyruk Atması

Tuna688

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar bugün kuşum da hafif kuyruk atması gördüm her gün hapşırıyor ayrıca bazen gagasından kıtır kıtır bir ses çıkarıyor yemek yemediği halde sizce solunum sıkıntısı var mı?

Link: Streamable Video

Not: Kus ötüyor ve hareketli

Son düzenleme:

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir sıkıntı görünmüyor. Kafesini ve yemliğindeki kabukları düzenli temizleyin. Hapşırığa sebebiyet veren şeyleri ortadan kaldırın. Kuyruk sekmesi yok kuşta.

Tuna688

Aktif Üye
Bir sıkıntı görünmüyor. Kafesini ve yemliğindeki kabukları düzenli temizleyin. Hapşırığa sebebiyet veren şeyleri ortadan kaldırın. Kuyruk sekmesi yok kuşta.
Var videoda belli olmamış görüyorum ben bir aşağı bir yukarı çıkıyor

Tuna688

Aktif Üye
Hapşırığa sebebiyet verebilecek birşey yok ki benim odamda cam yok zaten üsütmesi çok düşük bir ihtimal

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Her kuşta olabilecek bir sekme. Aynen sıkıntı görünmüyor. Ayrıca şuan havalar çok sıcak biz bile zor nefes alıyoruz. O küçük canlar napsin. Endişelenecek bir durum yok.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Odada cam bile olmaması o odanın havalanmaması demektir... Kuşun odasında temiz hava olması gerekir... Günde en az iki defa havalandırılması lazım... Bu bile o odanın toz ile dolu olma ihtimallini çok yüksek tutuyor...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bende gelen videoda bir sıkıntı göremedim var düşünüyorsanız bize de gösterin 👍

Üst Alt