• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞU GRİT KUM ÖNERİSİ

acn97

Aktif Üye
Merhabalar grit kum almayı düşünüyorum veteriner hekimimiz muhabbet kuşları için kum'a ihtiyaç olmadığını tohum kabuklarını soyarak yediği için sorun olmayacagını söyledi fakat çok fazla meyve sebze veriyoruz kendisine bu yüzden sorunda yaşamasını istemiyorum en iyisi çözünebilir grit kum diye duydum bu yüzden bundan almak istiyorum siz hangi markayı tavsiye edersiniz? Kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı benim aklımda şunu almak var çünkü yemide gardenmix kullanıyoruz link bıraktım

Sizce iyi midir alayım mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhabalar grit kum almayı düşünüyorum veteriner hekimimiz muhabbet kuşları için kum'a ihtiyaç olmadığını tohum kabuklarını soyarak yediği için sorun olmayacagını söyledi fakat çok fazla meyve sebze veriyoruz kendisine bu yüzden sorunda yaşamasını istemiyorum en iyisi çözünebilir grit kum diye duydum bu yüzden bundan almak istiyorum siz hangi markayı tavsiye edersiniz? Kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı benim aklımda şunu almak var çünkü yemide gardenmix kullanıyoruz link bıraktım

Sizce iyi midir alayım mı?
Merhaba
Link paylaşmak yasak bu yüzden düzenledim😊
Versele laga, garden mix güzel😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
anladım sorun yok

versele laga bölünmüş satılıyor sadece onun dışında 2.5 kg dışında yok garden mix grit kum öneririm diyorsanız alacağım
Alabilirsiniz😊anlayışınız için teşekkür ederim 😊

Üst Alt