• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu grip

...

Aktif Üye
Başlığa aldanıp da kusumjn grip olduğunu düşünmeyin lütfen. Grip olan ve hasta olan benim. Burda sormak istediğim soru iki tane muhabbet kuşum var ve evin sadece bir kısmı sıcacık oluyor. Diğer odalar kuşlar için soğuk. Kuşlarımla aynı odada yatıyorum. Acaba benden kuşlara grip bulaşır mı? Ne tür bir grip olduğunu bilmiyorum. Ama hasta olduğum da aşikar.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Başlığa aldanıp da kusumjn grip olduğunu düşünmeyin lütfen. Grip olan ve hasta olan benim. Burda sormak istediğim soru iki tane muhabbet kuşum var ve evin sadece bir kısmı sıcacık oluyor. Diğer odalar kuşlar için soğuk. Kuşlarımla aynı odada yatıyorum. Acaba benden kuşlara grip bulaşır mı? Ne tür bir grip olduğunu bilmiyorum. Ama hasta olduğum da aşikar.
Bulaşabilir çok yakınlasmayınız iyi olur

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Evet bulaş ihtimali yüksek eğer ağır geçiriyorsanız maske tavsiye ederim odanın size uzak kısmında olsunlar ayrıca önlem amaçlı kekik çayı ikram edin arada.

...

Aktif Üye
İsterseniz iyileşene kadar olmayın bu arada siz de kekik çayı demleyip içine limon sıkıp içebilirsiniz iyi gelir ☺
Mantıklı diğer odada bir süre de olsa kalayım ki çocuklarıma bir şey olmasın 😂
Bu yıl grip bambaşka hiç bu şekilde hasta olmamıştım ben. Aman kendinizi koruyun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Mantıklı diğer odada bir süre de olsa kalayım ki çocuklarıma bir şey olmasın 😂
Bu yıl grip bambaşka hiç bu şekilde hasta olmamıştım ben. Aman kendinizi koruyun
Ben atlattım onu iki ayda geçti valla doğru diyorsunuz çok başka

Üst Alt