• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu Gözün ortasindaki gri cizgimsi birsey

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Başka resim varmı bunlarda belli olmuyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bahsettiğiniz şey tüyü olabilir gözüne kaçmış olabilir

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
streamable.com üzerinden video paylaşıp copy link ile linki buraya gönderebilir misiniz, video ile daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum :)

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
bende Burçak Hanım gibi düşündüm başta tüy olabilme ihtimalini. Ama video olarak görsek hani hareket halinde iken daha sağlıklı yorum yapabiliriz diye düşündüm çünkü ışık göz yanılsamaları oluşturabilir :)

lxynn

Yeni Üye
Görmesi yerinde mi bana biraz kör olmaya başlamış gibi geldi
gormesi yerinde ucarken kendisi yonunu bulabiliyor genelde yanima gelebiliyor onunude gorebiliyor pek bi problemi yok fakat kor olmaya basladigini nasil anladiniz ve eger oyleyse ne yapabilirim veya veterinere goturursem nasil bir tedavi uygular

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
gozunde nasil bi problem var bu bayadir var genetik olabilir diye dusunuyordum tam olarak ne suanda stres oldum
Benim bilgilerimin dışında bu yüzden yorumsuzum ama bence de kanatlı uzmanı görse daha iyi olur, daha sağlıklı yanıtlar alırsınız, ne zamandır bu durumda?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
gormesi yerinde ucarken kendisi yonunu bulabiliyor genelde yanima gelebiliyor onunude gorebiliyor pek bi problemi yok fakat kor olmaya basladigini nasil anladiniz ve eger oyleyse ne yapabilirim veya veterinere goturursem nasil bir tedavi uygular
O renk genelde yani gözde ki grilik bir göz hastalığında görme kusurlarında olur, kanatlı uzmanı ilaçlarla tedavi edecektir, bazen gözüne travma aldıysa o da etkileyebilir 🙏

lxynn

Yeni Üye
Benim bilgilerimin dışında bu yüzden yorumsuzum ama bence de kanatlı uzmanı görse daha iyi olur, daha sağlıklı yanıtlar alırsınız, ne zamandır bu durumda?
uzun suredir boyle ben genetik oluyordur veya kuslarin gozu boyledir diye dusunuyordum onceden deneyimim yoktu kanatli uzmandan kastiniz nedir oraya goturecegim

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Burçak hanım net bir şey söylememiş, "bana böyle geliyor" demiş tahmin yürütmüş, bence siz kanatlı uzmanına götürün🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
uzun suredir boyle ben genetik oluyordur veya kuslarin gozu boyledir diye dusunuyordum onceden deneyimim yoktu kanatli uzmandan kastiniz nedir oraya goturecegim
Genetik olmaz, bir göz problemi var, kuşlar konusunda uzman bir veteriner demek, nerede ikamet ediyorsunuz 🙏

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
kanatlı uzmanı kuşlardan da anlar, nerede yaşıyorsunuz? 🙏

Üst Alt