Merhabalar terramycin göz merhemi temin ediniz. Akşamları kulak çubuğu yardımıyla gözünün içine gelmeyecek şekilde 4-5 gün merhemi dikkalice sürünüz. Sonrasında ışıkları kapatın herhangi bir TV sesi yada başka bir ses olmasın. Uyku moduna geçsin. Geçmiş olsun.
göz cevresındekı bu durum göz içi enfeksiyona sebeb olmaması acısından terramcyn göz merhemı ve gentagut damla kullanın 5 gün. Sadece aksamları kullanın uyku esnasında
Merhabalar terramycin göz merhemi temin ediniz. Akşamları kulak çubuğu yardımıyla gözünün içine gelmeyecek şekilde 4-5 gün merhemi dikkalice sürünüz. Sonrasında ışıkları kapatın herhangi bir TV sesi yada başka bir ses olmasın. Uyku moduna geçsin. Geçmiş olsun.
İlacı ancak yarın temin edebileceğim. Akşam sürün dediğiniz için yarın akşama kadar herhangi bir müdahale yapmalı mıyım? Kızarıklığın büyümesinden korkuyorum
Merhaba iyi akşamlar. Terramycin i temin ettim ve kuşum bu saatlerde uyuduğu için göz kapağına sürdüm. Fakat karanlık bir ortam olmasına rağmen kremin olduğu yeri kaşımaya ve kafes demirine sürmeye çalışıyor, bu sıkıntı olur mu?
İlacı ancak yarın temin edebileceğim. Akşam sürün dediğiniz için yarın akşama kadar herhangi bir müdahale yapmalı mıyım? Kızarıklığın büyümesinden korkuyorum
Hastalığın ne oldugundan emin olmadan lutfen ilaç kullanmayın. Ben kuşumdaki göz altindaki kizarik icin gentagut kullandım. Iyilesmedi aksine cok daha ilerledi. Veterinere götürdüm. Veterinerler kuşlara bakıyor hatta muayene ucreti bile almadı benden. Göz nezlesi olmadigini soyledi. Gengatutu bilincsizce damlattigim icin de kızdı. İnsan gözüne bir damla damlatilan bir ilaç kuşa da bir damla damlatildiğında ağır gelir dedi. 10 gündür iyilesmesi icin ugrasiyoruz. Lütfen hastalığın başında kuşlarinizi veterinere götürün. Benim pişmanlığımı yaşamayın.