İlk önce pamuklu çubuğu ıIık çay demine batırarak bölgeye pansuman yapın, hafif bir bakteri durumu varsa iyi gelecektir. Geçmeme durumunda konu altında güncelleyin göz damlası önerilecektir.
Merhaba sabah uyandığımda muhabbet kuşumun gözünün şiştiğini farkettim
-keyfi yerinde
-gözde akıntı yok
-sadece böyle şişik duruyorEkli dosyayı görüntüle 104315
Merhaba çay demi için geç kalınmış bir durum
Göz enfeksiyon kapmış büyük ihtimalle
Eczaneden Tobrased göz damlası alın ve günde 2 defa damlatın 5/7 gün devam edin ve tekrar güncelleme yapın lütfen
İlk önce pamuklu çubuğu ıIık çay demine batırarak bölgeye pansuman yapın, hafif bir bakteri durumu varsa iyi gelecektir. Geçmeme durumunda konu altında güncelleyin göz damlası önerilecektir.
Merhaba gözünü daha net bir şekilde çekebildim yakınlardaki eczaneler hep kapalı ondan eczaneye erişimim zor onun dışında göz çevresi kırmızıdan kendi rengine yavaş yavaş dönmeye başladı (çay ile pansuman yaptım) ve fotoğrafını net çekebildim(maalesef elimle tutmam gerekiyordu böyle)
Merhaba gözünü daha net bir şekilde çekebildim yakınlardaki eczaneler hep kapalı ondan eczaneye erişimim zor onun dışında göz çevresi kırmızıdan kendi rengine yavaş yavaş dönmeye başladı (çay ile pansuman yaptım) ve fotoğrafını net çekebildim(maalesef elimle tutmam gerekiyordu böyle) Ekli dosyayı görüntüle 104318