• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu geceleri kafeste asılı duruyor

vanilya

Yeni Üye
Eylül ayından beri benimle kuşum normalde böyle yapmazdı son bir haftadır gözlemliyorum. Dişi. IMG_20240624_014138.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Güvenini sarsacak birşey yaşamış olabilir mi? Gece vs korkma çırpınma gibi bir durum yaşadı mı? Kendini o şekilde güvende hissettiği.için orada kalıyor. Fotoğraf çok fluu tünek nerede anlayamadım tünek var kafeste dimi🫣

vanilya

Yeni Üye
ahahha tahta tünek var kafeste evet. hatta, belki kendini yüksekte istiyordur diye, az önce tüneği daha yükseğe koydum. oturttum kendisini ama hanımefendi ben yatağa uzandığım an yine oraya çıktı.

Güvenini sarsacak birşey yaşamış olabilir mi? Gece vs korkma çırpınma gibi bir durum yaşadı mı?
11 haziran'da Bursa'ya gitmiştik 17'sinde döndük açıkçası yolculukta ve kaldığı yerde gayet keyifliydi. Evdeki ortamını yarattım mutluydu yani. Güveni sarsacak şey maksimum budur.
Korkma çırpınma olmadı.

vanilya

Yeni Üye
bunu yapmasından nasıl vazgeçiririm?

mirage92

Yeni Üye
Genelde korktuklarında yapıyorlar bunu, ışığı açın böyle zamanlarda yanında olduğunuzu bilsin güven duysun belki o zaman bırakır bunu yapmayı.

vanilya

Yeni Üye
Genelde korktuklarında yapıyorlar bunu, ışığı açın böyle zamanlarda yanında olduğunuzu bilsin güven duysun belki o zaman bırakır bunu yapmayı.
yanında olduğumu biliyor bence, çünkü yanına gidip ışığı açıyorum tüneğe oturtuyorum. kafes yatağımın ucunda fotoğrafta görüldüğü gibi. ben yattığım an aynı pozisyona dönüyor. ışık açıkken de uyumuyor maalesef. bir şekilde deneyeceğim dediğinizi yine de.

mirage92

Yeni Üye
yanında olduğumu biliyor bence, çünkü yanına gidip ışığı açıyorum tüneğe oturtuyorum. kafes yatağımın ucunda fotoğrafta görüldüğü gibi. ben yattığım an aynı pozisyona dönüyor. ışık açıkken de uyumuyor maalesef. bir şekilde deneyeceğim dediğinizi yine de.
Gece bizde de durum aynıydı. İki kez deprem olmuş. Depremin olduğu saatlerde bu şekildeydi. Bazen biz hissetmesek de onlar her şeyi hissediyor. Vardır bir sebebi muhakkak 🥲

vanilya

Yeni Üye
Gece bizde de durum aynıydı. İki kez deprem olmuş. Depremin olduğu saatlerde bu şekildeydi. Bazen biz hissetmesek de onlar her şeyi hissediyor. Vardır bir sebebi muhakkak 🥲
nasıl geçecek bu davranışı ah ah 😢

Üst Alt