• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşu eşlerin alışması

Xscarlet

Aktif Üye
muhabbet kuşuma eş aldım ancak birbirlerine çok nadir kur yaptıklarını gördüm alışma süreci varmıdır yoksa birbirlerini beğenmedilermi ısırma vs. yok ama kaç günde alışırlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
muhabbet kuşuma eş aldım ancak birbirlerine çok nadir kur yaptıklarını gördüm alışma süreci varmıdır yoksa birbirlerini beğenmedilermi ısırma vs. yok ama kaç günde alışırlar
Merhaba, çok iyi arkadaş olabilir, eş de olabilir, dişinin erkeği beğenmesi gerekir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
anladım abla yani birazda şans işi diyorsun
Hayır ablacım, erkeğin dişiyi seçme şansı yok😔dişi seçicidir🥰
En güzel yöntem oğlunu dişilerin içine bırakırsın ve dişisi gelir🥰

Xscarlet

Aktif Üye
@Demet bükay abla kafes düzeni nasıl olmuş normalde tunikler üstteydi yuvaya girsinler diye böyle ayarladım

Xscarlet

Aktif Üye
Rica ederim ablacım 😊🤲
Abla şimdi iyice bi gözlem yaptım erkek kuş dal darıyı paylaşıyor ama elmayı kendi bölümünden yedirmiyiyor dişiye + dişi kuş ayağını kaşırken erkek ayağını ısırdı :) benim anladıgım dişi sevmiş ama erkek sevmemiş gibi tam tersi :D

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla şimdi iyice bi gözlem yaptım erkek kuş dal darıyı paylaşıyor ama elmayı kendi bölümünden yedirmiyiyor dişiye + dişi kuş ayağını kaşırken erkek ayağını ısırdı :) benim anladıgım dişi sevmiş ama erkek sevmemiş gibi tam tersi :D
Bence de dişi ilgisiz😊kur yapmak istiyor dişi umursamıyor

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Bence de dişi ilgisiz😊kur yapmak istiyor dişi umursamıyor
Demet ablacım elmanın kızgınlığı alma etkisi var yavru isteniyorsa verilmemesi gerekmez mi 😊 dikkatimi çekti yanlışım varsa düzelt sevgili öğretmenim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
1 hafta kadar daha bekleyeceğim abla baktım aynı dişiyi değiştireyim mi yoksa ayrı kafesleremi koyayım
Pıtırcık doğru yazmış ablacım, elma kızgınlığı azaltır, eğer ki yavru çok istiyorsan güvendiğin yerse dişilerin içinde eşini bulur, dişi gelir söylemiştim😊yok ben beklerim dersen biraz sabır, dişi kızgın değil henüz

Üst Alt