• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Ele Alıştırma

muhabbetkuşu.paşa

Aktif Üye
Merhaba, muhabbet kuşumu alalı 3 hafta oldu bugün onu artık ele alıştırmaya karar verdim bazen elime geliyor dal darı yiyor ama sonra böyle sinirlenip elimi ısırıyor ne yapmalıyım nasıl elime alışırırım tünekleri, salıncağı,oyuncaklarını çıkardım daha 1 buçuk aylık erkek

mirage92

Yeni Üye
1.5 aylık bir kuşun kur yapması mümkün değil bebek daha. Tüneklerini, salıncağını ele alışsın diye çıkarmayın. Daha 3 hafta olmuş henüz çok yeni. İlginizi gösterin sizden zarar gelmeyeceğinden emin olsun önce. Zamanla alışıyorlar sonra yapışık ikiz gibi dolaşmaya başlıyorsunuz, tecrübe ile sabit ☺

muhabbetkuşu.paşa

Aktif Üye
1.5 aylık bir kuşun kur yapması mümkün değil bebek daha. Tüneklerini, salıncağını ele alışsın diye çıkarmayın. Daha 3 hafta olmuş henüz çok yeni. İlginizi gösterin sizden zarar gelmeyeceğinden emin olsun önce. Zamanla alışıyorlar sonra yapışık ikiz gibi dolaşmaya başlıyorsunuz, tecrübe ile sabit ☺
Teşekkür ederim bundan sonra yapmadı bu hareketleri 2-3 saatir ilgileniyorum elime alıştı neredeyse dışarı çıkarıyorum tüle gidiyor elimi uzatınca geliyor artık beraber telefondan video bile izliyoruz🙂

mirage92

Yeni Üye
Çok sevindim bol bol sohbet edin onunla. Hem size alışmasına zemin hazırlar hem aranızdaki bağı artırır. Hem de konuşmaya başlar. Çok dikkatli dinliyorlar biz konuşurken ☺

muhabbetkuşu.paşa

Aktif Üye
Çok sevindim bol bol sohbet edin onunla. Hem size alışmasına zemin hazırlar hem aranızdaki bağı artırır. Hem de konuşmaya başlar. Çok dikkatli dinliyorlar biz konuşurken ☺
Annem onunla çok ilgileniyor cicikuş,babacık dediğini duyduk sürekli olarak konuşuyoruz onunla konuşan kuş sesi videoları açıyoruz.

zynpp.

Paylaşımcı
2 video ekliyorum Watch unnamed | Streamable ve Watch unnamed | Streamable elime kurmu yapıyor sinirleniyormu anlamadım
Cankuş'un ilk hallerini hatirrlatti bana oda böyleydi sinirlenip ısıriyordu ben tepki vermedikçe ısırmayı bıraktı.Simdi elimde yem gorunce kendi zıpliyor parmağımı uzattığım gibi hemen geliyor tek sıkıntımız sevmek istediğimde de parmağıma atlaması 🤦parmağımı tünek olarak görüyor yahu siz kuşlarının yanaklarını başını seven arkadar nasıl seviyorsunuz beni de bu konuda aydinlatin

muhabbetkuşu.paşa

Aktif Üye
Cankuş'un ilk hallerini hatirrlatti bana oda böyleydi sinirlenip ısıriyordu ben tepki vermedikçe ısırmayı bıraktı.Simdi elimde yem gorunce kendi zıpliyor parmağımı uzattığım gibi hemen geliyor tek sıkıntımız sevmek istediğimde de parmağıma atlaması 🤦parmağımı tünek olarak görüyor yahu siz kuşlarının yanaklarını başını seven arkadar nasıl seviyorsunuz beni de bu konuda aydinlatin
Bizimki ilk geldiğinde kendini çok sevdirttiriyordu severken uyuyordu bile 40 günlüktü elimden yem yiyordu şimdide sevdirttiyor ama bazen istemiyor elime alışsın yeterli benim için

zynpp.

Paylaşımcı
Bizimki ilk geldiğinde kendini çok sevdirttiriyordu severken uyuyordu bile 40 günlüktü elimden yem yiyordu şimdide sevdirttiyor ama bazen istemiyor elime alışsın yeterli benim için
Alısır benim ki 1 haftada alıştı çok şasirmistim bu kadar çabuk hızlı olmasını beklemiyordum.Hergun elimle yem verdim parmağımla alıp dışarı çıkardım başkada bir şey yapmadım.

Üst Alt