• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu durumu çarpık bacak

Emirhan Bostancı

Aktif Üye
Merhabalar yavrunun durumu sizce şuan nasıl ? daha kafasını felan kaldiramiyor kendini pek ayakta tutamıyor yavru olduğu içindir diye düşünüyorum ve bacakları sürekli böyle kelepçe

Bahar Y.

Müdavim
Çarpık bacaklık var, kelepçe kullanın

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kelepçe takın anne beslemezse elle besleme yapın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Geç değil kelepçe takabilirsiniz etrafınızda bulamazsanız benimle iletişime geçiniz yardımcı olurum 👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Keşke bu saate kalmasaydınız Şehmuz bey size kargo yapardı. Yarın kargolarda kapalı. 😥

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şöyle birşey yapamaz mısınız kırmızı kağıdın olduğu şekilde. Telle bile yapabilirsiniz. Çok sıkmadan üst bacak kısımını birbirine yaklaştırarak sıkıştırıp. Aklıma başka çözüm gelmiyor.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Makyaj süngeri alın kurşun kalem ile delik açın birbirine yakın olsun ayaklarına geçirin

Emirhan Bostancı

Aktif Üye
Şöyle birşey yapamaz mısınız kırmızı kağıdın olduğu şekilde. Telle bile yapabilirsiniz. Çok sıkmadan üst bacak kısımını birbirine yaklaştırarak sıkıştırıp. Aklıma başka çözüm gelmiyor.
Abla işteydim girdiğim bir sürü yere baktım yoktu evimin ordakine gittim birinde yok diğeri de kapatmış sabah açıksa eğer bakicam onada
Bileğinden geçirdim şuanda yarın her yere bakicam bulmak için. Böyle iyi mi şimdilik?

Emirhan Bostancı

Aktif Üye
Evet iş görür, anne bu şekilde beslemezse elle besleme yapabilirsiniz veya besleyecekken ayağındakini çıkarıp besledikten sonra takabilirsiniz
Anne yanına giriyor beslemezse eğer ben devreye girerim az önce kontrol ettim bı ayağını çıkarmış tekrar daha dar olanından yaptım umarım sorun olmaz

Üst Alt