• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu Dışkısı

Ayşegül42

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar dışı muhabbet kuşumun dışkısı sanki bozik gibi geldi sizce nasıl bakarmisiniz ?

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet dışkılar bozuk. Ama biraz daha detay vermeniz gerekir. Öncesinde ne yedi yavrunuz. Bu dışkılar ne zamandır bu şekilde. Yavrunuzun net olacak şekilde videosunu ekler misiniz. Probiyotik desteği sağlıyor musunuz.

Ayşegül42

Yeni Üye
Yem aspur dal darı ara sıra yumurta veririm probiyotik kullanırım evet 3 5 gündür böyle yaklaşık yanında eşi var 11 yavru almisdim şimdi çiftleşme olmuyor sadece arkadaş gibiler elimde teknomezatin var dilerseniz kullanabilirim..

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hemen ilaca sarılmayın. Dışkıları biraz gözlemleyelim. Elinizde hangi probiyotik var. Üç veya dört gün üst üste suyu tazeleyerek probiyotik verin. Elinizde zeolit tozu var mı varsa verdiğiniz yumurtaya yada sevdiği sebzeye katın az bir miktar. Sonra dışkıları gözlemleyin. Hal ve hareketleri nasıl peki. Yemesi içmesi genel hâli.

Ayşegül42

Yeni Üye
Yemesi içmesi güzel zeolit yok probiyotik ronafin var

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ronafin i hiç duymadım. Petshop ürünü mü. Benim tavsiyem kanatlıoil prozim yada entrobac. Ekstra farklı bir hastalığı yoksa etkisini görürsünüz. Zeolit te aynı zamanda toksin atıcı. Bu ürünlerle yola devam edin bence 🌸 sonra dışkıları gözlemleyin.

Ayşegül42

Yeni Üye
Evet entrobac petshop dan almadım netten almıştım tamam teşekkürler dediğinizi yapıyım.

Üst Alt