Diyazm 256 bulabilirseniz onu temin edin eğer bulamazsanız petshoptan avi_dear alın verin..ayrıca sulugunun içtiği kısmına bir damla elma sirkesi dökerseniz onunda çok faydası olur geçmiş olsun
Bi petshop boşver sen onu üretici ler kullanıyo onu dedi bitaneside enterogermina kullanıyoruz onu kullanmıyoruz tavsiye etmiyoruz dedi. Ellerindede yoktu zaten bi ulaşamadım diyazm a
Peki bişey soracam kuşlar üşürmü illaki üşür sanırım ama ben hep UFO yakıyorum onlara yakmadığım zaman 15 derece odaları yakmayınca ufoyu içim rahat etmiyor
Hiç bişey yok akşamları viledayla odalarını siliyorum o kadar ama o kadar nem'e bende şaşırıyorum yağmurda camın olduğu duvar ıslanıyo ondan da olsa gerek
Ampül ısıtır ama yoğun ışık kuşlara huzursuzluk veriyor o yüzden tavsiye etmem çünkü geçmişte herşeyi tecrübe edindim verim alamazsınız ısı kaç?çok mu soğuk ortam derece nedir ?
15 dereçe uretim için yeterli değil yavru ölümleri yaşarsınız..soğuklarda dirençleri düşüyor bu yüzden haftada iki kez güzel bir mama ve probiyotik verirseniz ve sularına vitamin ve limon koyarsanız kuşlarınız kışı sağlıklı bir şekilde atlatırlar bir konuda daha sizi uyarayım kuşların ortam ısısını sabit tutmaya çalışın yani sıçak ve soğuk oynama olmasın aksi takdirde çok zaiyat verirsiniz bilginiza
Yiyecek bakımından herşey iyi o konuda sıkıntı yok pancar yumurta havuç elma herşeyi güzel güzel yiyolar her hafta mutlaka veriyorum. Tek derdim üşümesinler şu kış sağlıklı bir şekilde geçsin neyse teşekkür ederimherşey için yoruyorum sizide sorularımla