"Misket" Aktif Üye Katılım 2 Ara 2021 Mesajlar 127 Tepkime puanı 32 Puanları 28 19 Nis 2022 #1 Kuşumun dışkısı bu şekilde
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,537 Tepkime puanı 29,042 Puanları 113 Yaş 41 19 Nis 2022 #2 Kuşa ne Marka yem veriyorsunuz? Birde ekstra suyuna verdiğiniz bişey var mı? Kuşun kısa videosunu görebilir miyim
Kuşa ne Marka yem veriyorsunuz? Birde ekstra suyuna verdiğiniz bişey var mı? Kuşun kısa videosunu görebilir miyim
"Misket" Aktif Üye Katılım 2 Ara 2021 Mesajlar 127 Tepkime puanı 32 Puanları 28 19 Nis 2022 #3 Yemin markası Gold Wings. Ekstra olarak tüy döktüğünde bt-amin forte verdim. Entrobac ve gervit-w de kullanıyorum. @Şehmus BAKIR Watch jx4plc | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com Son düzenleme: 19 Nis 2022
Yemin markası Gold Wings. Ekstra olarak tüy döktüğünde bt-amin forte verdim. Entrobac ve gervit-w de kullanıyorum. @Şehmus BAKIR Watch jx4plc | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,537 Tepkime puanı 29,042 Puanları 113 Yaş 41 19 Nis 2022 #4 Yakın zamanda iç parazit yapıldı mı? Eğer yapılmadiysa nilverm temin edip verebilirsiniz
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,537 Tepkime puanı 29,042 Puanları 113 Yaş 41 19 Nis 2022 #5 anonima' Alıntı: Yemin markası Gold Wings. Ekstra olarak tüy döktüğünde bt-amin forte verdim. Entrobac ve gervit-w de kullanıyorum. @Şehmus BAKIR Watch jx4plc | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Korkulacak bir durum yok sadece paraziti var kuşun kanat oynatması ondan olduğunu düşünüyorum
anonima' Alıntı: Yemin markası Gold Wings. Ekstra olarak tüy döktüğünde bt-amin forte verdim. Entrobac ve gervit-w de kullanıyorum. @Şehmus BAKIR Watch jx4plc | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Korkulacak bir durum yok sadece paraziti var kuşun kanat oynatması ondan olduğunu düşünüyorum
"Misket" Aktif Üye Katılım 2 Ara 2021 Mesajlar 127 Tepkime puanı 32 Puanları 28 19 Nis 2022 #6 Şehmus BAKIR' Alıntı: Yakın zamanda iç parazit yapıldı mı? Eğer yapılmadiysa nilverm temin edip verebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Parazit aralık ayında yapmıştık. Elimde andazol isimli şurup var. Bununla yapsak olur mu?
Şehmus BAKIR' Alıntı: Yakın zamanda iç parazit yapıldı mı? Eğer yapılmadiysa nilverm temin edip verebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Parazit aralık ayında yapmıştık. Elimde andazol isimli şurup var. Bununla yapsak olur mu?
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,537 Tepkime puanı 29,042 Puanları 113 Yaş 41 19 Nis 2022 #7 Aynı şekilde tekrarlayın şimdi verin birde 15 gün sonra tekrar verin suyuna
"Misket" Aktif Üye Katılım 2 Ara 2021 Mesajlar 127 Tepkime puanı 32 Puanları 28 19 Nis 2022 #8 Şehmus BAKIR' Alıntı: Aynı şekilde tekrarlayın şimdi verin birde 15 gün sonra tekrar verin suyuna Genişletmek için tıkla ... Tamamdır, teşekkür ederim.
Şehmus BAKIR' Alıntı: Aynı şekilde tekrarlayın şimdi verin birde 15 gün sonra tekrar verin suyuna Genişletmek için tıkla ... Tamamdır, teşekkür ederim.
Ebru D. Tutkulu Kıdemli Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 956 Tepkime puanı 831 Puanları 93 19 Nis 2022 #9 Şehmus BAKIR' Alıntı: Yakın zamanda iç parazit yapıldı mı? Eğer yapılmadiysa nilverm temin edip verebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Vilmectin de iç parazitte kullanılıyor mu?
Şehmus BAKIR' Alıntı: Yakın zamanda iç parazit yapıldı mı? Eğer yapılmadiysa nilverm temin edip verebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Vilmectin de iç parazitte kullanılıyor mu?
Ebru D. Tutkulu Kıdemli Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 956 Tepkime puanı 831 Puanları 93 19 Nis 2022 #10 Taha' Alıntı: Vilmectin dış parazit için. İç parazite worm mix, nilverm, andazol Genişletmek için tıkla ... Tamam.
Taha' Alıntı: Vilmectin dış parazit için. İç parazite worm mix, nilverm, andazol Genişletmek için tıkla ... Tamam.
"Misket" Aktif Üye Katılım 2 Ara 2021 Mesajlar 127 Tepkime puanı 32 Puanları 28 20 Nis 2022 #11 Şehmus BAKIR' Alıntı: Aynı şekilde tekrarlayın şimdi verin birde 15 gün sonra tekrar verin suyuna Genişletmek için tıkla ... Hocam andazoldan suluğa ne kadar koymamız gerekiyor? Şırınga yok ama çay kaşığıyla falan yeterli olur sanırım.
Şehmus BAKIR' Alıntı: Aynı şekilde tekrarlayın şimdi verin birde 15 gün sonra tekrar verin suyuna Genişletmek için tıkla ... Hocam andazoldan suluğa ne kadar koymamız gerekiyor? Şırınga yok ama çay kaşığıyla falan yeterli olur sanırım.