• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşu dışkı yeme alışkanlığı

emirack27

Yeni Üye
Merhabalar 1.5 aylık erkek muhabbet kuşum var 2 haftadır benimli bayağı bir alıştı bana sabah işe giderken altındaki dışkıları görüyorum fakat eve geldiğimde dışkıları olduğu yerde durmuyor 😀 sanırım yiyor acaba evde başkası altını mı değiştirdi diye ev üyelerine soruyorum ama kimse altını değiştirmediğini söylüyor nerdeyse altındaki bütün dışkıları yemiş herhangi bir sorun olurmu fotoğraf ekledim fotoğraflardan birisi işe gitmeden önce diğeri işten geldiğim zaman çektiğim fotoğraf

Ekli dosyalar

permanent

Paylaşımcı
Merhabalar 1.5 aylık erkek muhabbet kuşum var 2 haftadır benimli bayağı bir alıştı bana sabah işe giderken altındaki dışkıları görüyorum fakat eve geldiğimde dışkıları olduğu yerde durmuyor 😀 sanırım yiyor acaba evde başkası altını mı değiştirdi diye ev üyelerine soruyorum ama kimse altını değiştirmediğini söylüyor nerdeyse altındaki bütün dışkıları yemiş herhangi bir sorun olurmu fotoğraf ekledim fotoğraflardan birisi işe gitmeden önce diğeri işten geldiğim zaman çektiğim fotoğraf
Izgarası yok mu ızgarası olmalı ki dışkısına ulaşamasın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba öncelikle dışkılara ulaşamaması gerekli,ızgara olmalı👍 kafesine bir salıncak alın lütfen 😊
♦Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka verin kafeste olsun ihtiyacı olunca yer Calsiyum deposudur
🌟Aktardan blok kaya tuzu temin edin bir köşede dursun
♦Mineral eksikliğinde dışkı yerler
Kaya tuzu mineral ihtiyacını giderir

♦Kanatlıoil Formmix de mineral ihtiyacını karşılar

Ekli dosyalar

emirack27

Yeni Üye
Merhaba öncelikle dışkılara ulaşamaması gerekli,ızgara olmalı👍 kafesine bir salıncak alın lütfen 😊
♦Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka verin kafeste olsun ihtiyacı olunca yer Calsiyum deposudur
🌟Aktardan blok kaya tuzu temin edin bir köşede dursun
♦Mineral eksikliğinde dışkı yerler
Kaya tuzu mineral ihtiyacını giderir

♦Kanatlıoil Formmix de mineral ihtiyacını karşılar
Kalamar kemiği gaga taşı ve bütün vitaminler probiyotikler var hepsinden veriyorum o zaman ızgara almak lazım