• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu cinsi, cinsiyeti ve yaşı

Merve00

Paylaşımcı
Kendi kuşumun eski fotoğraflarından çıkarım yaparak söylüyorum yavru olduğu kesin zaten ve bence bir erkek. Emin olmamakla beraber 45 günlük falan olabilir.

Nsyayli

Yeni Üye
Her sabah düzenli olarak salıyorum. Saldığım zamanlarda dal darı koyuyorum. Kafesinde Multivitaminli suyu, gagataşı, kalsiyumlu kumu, normal yemi ve ballı yemi mevcut. Düzenli olarak konuşuyoruz, video dinletiyorum. Şuan 2 3 kelime söyleyebiliyor. Ele geliyor hırçın değil. Ama oğlumun kaç aylık olduğunu bilmiyorum. Bakımı hakkında önerdiğiniz başka uygulamalar var mıdır? Eve başka muhabbet kuşu da alsak kıskanır mı acaba?

Nsyayli

Yeni Üye
Petshopcu ilk hafta her gün suluğa (her gün değişmek şartıyla) 7-8 damla, sonra haftada 1 demişti. Doğru bir uygulama mı? Kuşum tüy döküyor onun için multivtamin almıştım, hala tüy dökmeye devam ediyor. Dönemsel bir şey midir?

Nsyayli

Yeni Üye
Kuş günlük ne kadar süre açık kalmalı? Benimkisi hiç kafes kuşu gibi durmuyor, sabahları sesimizi duyunca hemen çıkmak için kafeste turlar atıyor, çıkarınca da girmek istemiyor. Benden önceki sahibi böyle alıştırmış olsa gerek. Sabahtan akşama kadar serbest kalıyor.

Nsyayli

Yeni Üye
Tamam uygularım teşekkürler. Kuşum kaç aylık tahmin edebiliyor musunuz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Erkek yerli ve baskın parçalı ve yaklaşık 3 aylık civarında 👍 forumda besleme ve eğitimi ile ilgili çok konular var onları okuyup uygularsanız çok sağlıklı ömürleri olur sormak istediğiniz soruları buradan sorabilirsiniz iyi günler iyi forumlar dilerim 😊

Üst Alt