• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu çiğneme hareketi

Muhabbetkuşu11

Yeni Üye
Muhabbet kuşum yem kabının başından ayrılmıyor sürekli bir şeyler çiğniyor yem yediğinde de yüzüne gözüne yem kabuğu yapışmış oluyor bir problem mi var aceba

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum yem kabının başından ayrılmıyor sürekli bir şeyler çiğniyor yem yediğinde de yüzüne gözüne yem kabuğu yapışmış oluyor bir problem mi var aceba
Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resmini paylaşır mısınız?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkısı iyi. Yalnız o çiğneme hareketini muhtemelen sindirim problemi yüzünden yapıyor. Tekrar ağzına getirip öğütüp geri yutuyor. Gagasında kötü koku var mı? Veya dilinde beyazlık ağzında pamukçuk, sarımtrak bir şişlik gibi?

Muhabbetkuşu11

Yeni Üye
Koku veya pamukçuk yok gibi sindirim problemi verdiğimiz bir şeyden olabilir mi geçen gün semizotu verdim de

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Koku veya pamukçuk yok gibi sindirim problemi verdiğimiz bir şeyden olabilir mi geçen gün semizotu verdim de
Hayır semizotu bunu yapmaz aksine sindirime faydası vardır, OMEGA 3 ve demir açısından faydalıdır. Sindirimde bir rahatsızlık olması lazım. Kuş kumu kullanıyor musunuz?

Muhabbetkuşu11

Yeni Üye
Kuş kumu kullanmıyorum hakkında pek bilgim olmadığı için ama gerekliyse alırım hemen