• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu boynunu ileri geri yapıp ağzından Beyaz birşeyler çıkarıyor

nimoliiii

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 11 aylık dişi tek.Boynunu ileri geri yapıp ağzından beyaz birşeyler sıçrattı ve geceleri aşırı bağırıyor yemesinde su içmesinde sorun yok kendi kendine kuş sesleri çıkartıyor arada sirada oynuyor.Sebebi nedir?

Mert G.

Eski Forumcu
Muhabbet kuşum 11 aylık dişi tek.Boynunu ileri geri yapıp ağzından beyaz birşeyler sıçrattı ve geceleri aşırı bağırıyor yemesinde su içmesinde sorun yok kendi kendine kuş sesleri çıkartıyor arada sirada oynuyor.Sebebi nedir?
Streamble . Com üzerinden videosunu görelim

Mr. Arda

Yeni Üye
Eşleşmek istiyor bir düşünürseniz doğadaki kuşlarda böyle yavrularını besliyor kusarak o beyaz şey ise kustugudur eş alın geçin derim

Ece A.

Paylaşımcı
Merhaba, biz bir video görebilir miyiz acaba? Streamable.com üzerinden videoyu yükleyip copy link butonuna basıp linki buraya yapıştırmanız gerekiyor.

Ece A.

Paylaşımcı
Ayrıca ağzından beyaz bir şeyler sıçratmasının birçok farklı sebebi olabilir, sağlık sebebi de olabilir, eş ile çözülebilecek bir şey olmayadabilir. Görmeden net teşhiş koymayalım bence de.

Mr. Arda

Yeni Üye
Ben görmeden yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Hiç dişinin kızgınlıktan küstüğüne sait olmadım
Yavru larını beslemek için doğa bagzı kuşlar yavrularının agzına yediklerini kusarlar tahminim eş leşmek istemesi ama tabi bi foto vs görmeden net teşhis koyamayız

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz? Bir de dışkı görsellerini görebilir miyiz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Popo kısmında şişlik ve sertlik var mı? Ağzında koku var mı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yandan kuyruğu gözükecek şekilde resmini çeker misiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunuz kızgınlık yumurtası oluşturabilir eğer ağzında koku yoksa kızgınlıktan yapıyordur tekrarlar ise kusması zeolit tozu başlayın 🙏🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bana biraz zayıf gibi geldi kaç gram yavrunuz

nimoliiii

Yeni Üye
Bana biraz zayıf gibi geldi kaç gram yavrunuz
Tartmadım , ağız kokusu yok, yemi versele laga yavruda sayılmaz artık 11 aylık, zayıflık derseniz eğer yemin içinden ilk önce aspur ve çekirdek gibi beyaz birşeyi yer sonra diğer yemleri yer 3 aylık iken bize geldi hep böyleydi hiç tombul bir kuş olmadı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tartmadım , ağız kokusu yok, yemi versele laga yavruda sayılmaz artık 11 aylık, zayıflık derseniz eğer yemin içinden ilk önce aspur ve çekirdek gibi beyaz birşeyi yer sonra diğer yemleri yer 3 aylık iken bize geldi hep böyleydi hiç tombul bir kuş olmadı
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz peki

Üst Alt