• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusu bobrek tumoru

johndoe

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar,

Son 1.5 gundur yaklasik 2 yasindaki muhabbet kusumda asiri derecede bir ishal ve durdugu yerde kanatlarini acarak titreme durumu basladi. 1.5 gun oncesine kadar herhangi bir belirti ve diskida herhangi bir aksi durum soz konusu degildi. Ancak ishal basladiktan sonra, kesmek icin bilinen tum dogal yollara basvurmaya calistim. Pirinc lapasi yedirdim, once sirkeli sonra sarimsakli su icirdim. Sebze olarak maydonoz, pirasa verdim. Yemini cok yagli diye kestim. Onun yerine takviye olsun diye elma, kivi ve cilek verdim. Ancak an itibariyle yurt disinda oldugumdan dolayi veterinere goturmem neredeyse imkansiz.

En son arastirarak emin olmamakla beraber muhabbet kusumda olasi bir bobrek tumoru olabiliceginden supheleniyorum. Maalesef eczaneler Turkiye'den kolayca temin edebilecegim ilaclari burada recetesiz vermiyorlar. Oturdum kaldim caresiz bicimde bekliyorum.

Olasi her turlu oneriye acigim. Suan yazdigim itibariyle istahi da oldukca dustu, kafesinde uyuklama pozisyonunda oturuyor. Zaman kaybettikce bende muhabbet kusumu kaybedecegimin farkindayim. Aklinizda olabilecek, uygulayabilecegim yorumlarinizi benden esirgemeyin lutfen.

Saglicakla kalin.

johndoe

Yeni Üye
Yem yemesi hastalığın başladığı güne göre düştü. Ancak bir çok ek besini yiyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz :)
Kuşunuzda ben zehirlenme görüyorum dışkı ve belirtiler onu gösteriyor son zamanlarda tarihi geçmiş bir gıda veya sprey, şüphelendiğiniz vitamin olabilir yemi olabilir bu gibi birşeylerden zehirlenmiş olabilir bu yüzden acil durumda yani dışkı analizi gerekir serum gerekebilir tavsiyem acil şekilde kanatlı uzmanına önerim avcılar veteriner fakültesidir geçmiş olsun

Üst Alt