• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu bize gelmiyor ? Neden olabilir ve cinsiyetini ne?

ebrulibenn

Aktif Üye
Alalı 1 ay oldu ama bize gelmiyor dışarı çıkartıyoruz kafeste kendini sevdiriyor hatta kasitiyor ama parmağımı çıksın diye uzattigim zaman bı türlü çıkmıyor sıkıştırdığım için basıyor ama hemen iniyor neden yapıyor olabilir bazende durduk yere bağırıyor

Ekli dosyalar

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Alalı 1 ay oldu ama bize gelmiyor dışarı çıkartıyoruz kafeste kendini sevdiriyor hatta kasitiyor ama parmağımı çıksın diye uzattigim zaman bı türlü çıkmıyor sıkıştırdığım için basıyor ama hemen iniyor neden yapıyor olabilir bazende durduk yere bağırıyor
Merhabalar ben kendim alıştırma yöntemimi söyleyeyim. Kuşu hicbirsekilde rahat birakmamanız gerekiyor. Dışarıdayken nereye giderse gitsin parmağınızla almanız gerekiyor. Durmadan parmaginizda elinizde üstünüzde durmasi gerekiyor. Elinizden yem ve daldarisi vermeniz gerekiyor, eğer bunları uygulayıp sabır ederseniz mutlaka sonuç alırsınız.

ebrulibenn

Aktif Üye
Merhabalar ben kendim alıştırma yöntemimi söyleyeyim. Kuşu hicbirsekilde rahat birakmamanız gerekiyor. Dışarıdayken nereye giderse gitsin parmağınızla almanız gerekiyor. Durmadan parmaginizda elinizde üstünüzde durmasi gerekiyor. Elinizden yem ve daldarisi vermeniz gerekiyor, eğer bunları uygulayıp sabır ederseniz mutlaka sonuç alırsınız.
Cins ve cinsiyeti nedir peki

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafes içinde parmağa gelmesini sağlayın mutlaka alıştırın yani tüfekle parmağa alın derim sonra geri bırakın birkaç kez tekrarlayın 🌸

tamer0909

Yeni Üye
Kafes içinde parmağa gelmesini sağlayın mutlaka alıştırın yani tüfekle parmağa alın derim sonra geri bırakın birkaç kez tekrarlayın 🌸
Aslında en çok.kizimq.aliskin kızım ismiyle seslendiği zaman gidiyor ondan başkasına pek gelemz denicem ama

muhabbetkuşu.paşa

Paylaşımcı
Merhaba, erkek plastik tünek kullanmayın ayaklarını mantar yapar, tahta tünek kullanın🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir melek😊🤲dış parazit damlası uyguladınız mı,
Vilmectin, zimec avromec yada baymec bunlardan birini temin edin lütfen
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada veteriner kliniğinde bulunuyor
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın, alışması için zaman ve sabır gerekiyor 😊

ebrulibenn

Aktif Üye
Merhaba. Cinsiyeti erkek cinsi de yerli çekinik parçalı diye biliyorum. Ama @Demet bükay abla bu konuda daha tecrübelidir. 🌸
Evet uyguladım ama sürekli kasıyor silkeleniyor kendini gözle görülür bişeyde yok yani bit görmedik yinede uyguladık tekrar yapmamız gerekiyormu bide durduk yere bağırıyor bazen ve kafeste sağa sola gidip geliyor
Şuan kafeste durmadan sağa sola gidip duruyor neden yapıyor buhu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Çıkmak için yapar, dikkat çekmek için yapar. Tüy döküyor mu ☺