• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu Beyaz dışkı

Ahmet2134

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Beyaz dışkı
Kuş için bu 4. oldu beyaz dışkılamaya falan başlıyor bi şekilde gecelere kadar uğraşıp geçiriyorum 20 gün dayanmıyor gene başlıyor. Veterinerin bi halt anladığı yok zaten verdiği ilaç öldürüyordu kuşu bir daha götürmedim.kuş zayıflamıyor biraz halsiz ama aşırı değil, şu beyaz dışkı sorununu biri Allah rızası için bilen yaşamış varsa çözsün kanatlı uzmanına da götüremiyorum.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuş için bu 4. oldu beyaz dışkılamaya falan başlıyor bi şekilde gecelere kadar uğraşıp geçiriyorum 20 gün dayanmıyor gene başlıyor. Veterinerin bi halt anladığı yok zaten verdiği ilaç öldürüyordu kuşu bir daha götürmedim.kuş zayıflamıyor biraz halsiz ama aşırı değil, şu beyaz dışkı sorununu biri Allah rızası için bilen yaşamış varsa çözsün kanatlı uzmanına da götüremiyorum.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Geçmiş olsun
♦Pankreas sıkıntısı var bu arkadaşta😊
♦Pankreas enzimleri yetersiz olduğu zaman, yorulduğunda, dışkı beyaz olur
♦Sebze ağırlıklı besleyin
♦Diyet yeme geçiş yapın lütfen,
♦pankreas sıkıntılarından beyaz dışkı görülür, pankreas yorulduğu, enzimleme yapmadığında, karaciğer büyümesi ve sindirim sıkıntısında, mineral eksikliğinde ortaya çıkabilir önceliğiniz beslenme değişikliği olacak, yeşil sebze ağırlıklı ve diyet yem ile devam edeceksiniz, değişim olmazsa maden suyu içecek oda olmadı ilaç tedavisi yapılacak

Ahmet2134

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Geçmiş olsun
♦Pankreas sıkıntısı var bu arkadaşta😊
♦Pankreas enzimleri yetersiz olduğu zaman, yorulduğunda, dışkı beyaz olur
♦Sebze ağırlıklı besleyin
♦Diyet yeme geçiş yapın lütfen,
♦pankreas sıkıntılarından beyaz dışkı görülür, pankreas yorulduğu, enzimleme yapmadığında, karaciğer büyümesi ve sindirim sıkıntısında, mineral eksikliğinde ortaya çıkabilir önceliğiniz beslenme değişikliği olacak, yeşil sebze ağırlıklı ve diyet yem ile devam edeceksiniz, değişim olmazsa maden suyu içecek oda olmadı ilaç tedavisi yapılacak
Merhaba kuş düzgün beslensin diye bunu almıştım uygun mudur

Ekli dosyalar

Ahmet2134

Yeni Üye
Malesef olmaz, çok katkı var içeriğinde, ayrıca meyveli diye satılıyor inanın içinde meyve olsada kimyasallarla dolu😔
Kaç gram ölçtünüz mü daha önce,
İştahlı mı
iBaya iştahlı baya güzel yiyor maşallah ya yarın yada cumartesi ölçme imkanım olacak ama hep bakıyorum elimle öyle bi zayıflaması yok sadece 3 ayda 4.tekrar ve halsiz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
iBaya iştahlı baya güzel yiyor maşallah ya yarın yada cumartesi ölçme imkanım olacak ama hep bakıyorum elimle öyle bi zayıflaması yok sadece 3 ayda 4.tekrar ve halsiz
Dışkılar beyaz değil, karaciğer kaynaklı büyük ihtimalle, acil diyet yem,sebze ile beslenmeli karaciğer koruyucu ve zayıflatılmalı

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışkılar beyaz değil, karaciğer kaynaklı büyük ihtimalle, acil diyet yem,sebze ile beslenmeli karaciğer koruyucu ve zayıflatılmalı
Karaciğer koruma için haftada 2 defa
♦Röhnfried sedochol kullanmanızı tavsiye ederim
İlaç değil takviyedir

Ahmet2134

Yeni Üye
Pankreas karaciğer mi anlaşılmıyor bi tartıyım ona göre anlaşılır herhalde halsiz baya ama idare ediyor bana acil tedavi planı lazım
Karaciğer koruma için haftada 2 defa
♦Röhnfried sedochol kullanmanızı tavsiye ederim
İlaç değil takviyedir
Pankreas karaciğer mi anlaşılmıyor bi tartıyım ona göre anlaşılır herhalde halsiz baya ama idare ediyor bana acil tedavi planı lazım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Pankreas hasarı gibi duruyor. Siz Beypazarı maden suyu alın. Çalkalayarak gazını iyice alın. Tam dolu suluğa yarı gazı alınmış maden suyu yarı temiz içme suyu katın. Üç gün tazeleyerek bu şekilde verin.

Üst Alt