• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu bazı yemleri yemiyor

BurhanAb

Paylaşımcı
Bugün yemleri üfledim manzara böyle bunların tadımı kötü yemeyimi bilmiyo ne yapmalıyım

Mert.

Eski Forumcu
Bugün yemleri üfledim manzara böyle bunların tadımı kötü yemeyimi bilmiyo ne yapmalıyım
Ondan değilde bazen seçiyorlar da ben benim çözemedim bu pembe turuncu şeyler ne onu çözemedim ben

BurhanAb

Paylaşımcı
İinde yem var agır ssın diye dışına kabuk yapıyolar

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Renkli olanları yememesi daha iyi zaten 🫤 öbür aspir denilen iri olanları da çok tercih etmiyorlar kuşlar. Yemin markası ne?

BurhanAb

Paylaşımcı
Renkli olanları yememesi daha iyi zaten 🫤 öbür aspir denilen iri olanları da çok tercih etmiyorlar kuşlar. Yemin markası ne?
abu beyazı zaten yemiolarda o grileri yemesi lazım bide kahverengisini

Mert.

Eski Forumcu
Bu markada böyle birşey yoktu. Şaşırdım simdi renkliler normal degil

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben de Mert’e katılıyorum, renklilere şaşırdım. Ben aspirleri ve renklileri kastettiniz sanmıştım. Hiçbirini yemiyor demek ki 🤔 yem bayat olabilir mi? Bi de seçici olabiliyorlar ben garden mix sevdiremedim mesela benim kuşa.

BurhanAb

Paylaşımcı
Ben de Mert’e katılıyorum, renklilere şaşırdım. Ben aspirleri ve renklileri kastettiniz sanmıştım. Hiçbirini yemiyor demek ki 🤔 yem bayat olabilir mi? Bi de seçici olabiliyorlar ben garden mix sevdiremedim mesela benim kuşa.
yem bayat olamaz

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Aspuru çok severler aslında. Ama keten tohumuyla o çekirdeklere çok yanaşmıyorlar evet. O renkliler ne acaba boyalı ekmeğe de benzemiyor. Bence siz yemi değiştirin kaliteli bir karışım alın (y)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Suyun içine atın bakalım yemi, batıyor mu? Bir de yemini yeni mi değiştirdiniz?

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Tohum seçiyor sık rastlayabiliyoruz buna hangi tohumu seçiyorsa ayrı bir kab ile verebilirsiniz takipte kalıp

Melisa41

Tutkulu
Bu markayı önceden bende kullanıyordum ama o renkli şeyler yoktu başka markalarda vardı ben yem değişikliği yapmıştım hasta olmasına rağmen yeni yemi aç kalmış gibi yedi yem değişikliği yapmanız en iyisi olur kuşlarda görülüyor yemi beğenmeme

Mert.

Eski Forumcu
Bu markayı önceden bende kullanıyordum ama o renkli şeyler yoktu başka markalarda vardı ben yem değişikliği yapmıştım hasta olmasına rağmen yeni yemi aç kalmış gibi yedi yem değişikliği yapmanız en iyisi olur kuşlarda görülüyor yemi beğenmeme
Bu yem böyle değildi bozmuslar benim teyzem kuş bakarken hep bunu kullanırdı birde fiyatı altinca kaleye düşüyor

BurhanAb

Paylaşımcı
normalde yemediklerini döker yenisini doldururdum ben bugün risk aldım yenisini koymadım açlıktan yemiş grilerin bi kısmını bide kahverengileri ama beyazlara dokunmamış

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
O beyazları muhabbet kuşları kıramıyor zaten genelde, 22 kuş besledim toplamda, onu kırabilen sadece 1 kuşum vardı. Yani bence bu şekilde yapmayın, günlük tazeleyin yemini aç kalmasın

BurhanAb

Paylaşımcı
O beyazları muhabbet kuşları kıramıyor zaten genelde, 22 kuş besledim toplamda, onu kırabilen sadece 1 kuşum vardı. Yani bence bu şekilde yapmayın, günlük tazeleyin yemini aç kalmasın
hep tazeliyorum bi merak etsin diye böyle yaptım bide o beyaz şeyi kıran kuşum vardı bu kuşuma göre hareketsizdi sadece dururdu yerinde omzumda durur hiçbişey yapmazdı hastalandı öldü.Sormak istediğim şey şu kuşların bazıları çok hareketli şimdiki kuşum gibi bazılarıda yerinde durmuyor resmen hiperaktif neden böyle bişey var?

Melisa41

Tutkulu
hep tazeliyorum bi merak etsin diye böyle yaptım bide o beyaz şeyi kıran kuşum vardı bu kuşuma göre hareketsizdi sadece dururdu yerinde omzumda durur hiçbişey yapmazdı hastalandı öldü.Sormak istediğim şey şu kuşların bazıları çok hareketli şimdiki kuşum gibi bazılarıda yerinde durmuyor resmen hiperaktif neden böyle bişey var?
Bence kuşun yapısıyla alakalı nasıl her insan farklı ise buda böyledir diye düşünüyorum

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yemini değiştirin, içeriği daha güzel bir yem alın. Mümkünse içinde renkli şeylerden bulunmasın.

Üst Alt