• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu bacaklarda sorun

Nurdan ŞAKACIER

Yeni Üye
Bu kuşum ayaklarından doğuştan sıkıntı var yuruyemiyor sürünerek geziyor kanatlarını çırpıyor ama çok fazla çırpamıyor sürekli uyurken gagasını aşarak uyuyor önceden gursak mantarı oldu tedavisini yaptırdım geçti fakat belini kaldırıp gezemiyor önerisi olan var mı rahat olması için

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Ayaklarına Masaj Yapabilirsiniz. Glokozamin Krem Kullanabilirsiniz. Veteriner Hekimlerde Bulunur. D Vitamini Uygulaması Yapılabilir. @Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu kuşum ayaklarından doğuştan sıkıntı var yuruyemiyor sürünerek geziyor kanatlarını çırpıyor ama çok fazla çırpamıyor sürekli uyurken gagasını aşarak uyuyor önceden gursak mantarı oldu tedavisini yaptırdım geçti fakat belini kaldırıp gezemiyor önerisi olan var mı rahat olması için
Merhaba geçmiş olsun
Ayaklarda değil de eklemlerde sıkıntı var büyük ihtimalle, yürürken kalkamıyor mu?
Doğuştansa anne bebekken ezmiştir
Henüz genç bir kız
D vitamini ve b vitamini ile destekleyin
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka kullanın

Nurdan ŞAKACIER

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Ayaklarda değil de eklemlerde sıkıntı var büyük ihtimalle, yürürken kalkamıyor mu?
Doğuştan mı böyle sonradan mı oldu?
Anne üstüne çok yatmış ondan öyle denildi ama ben aldığımdan beri aynı normal kuşlar gibi ayaklarını kaldiramiyor maalesef

Nurdan ŞAKACIER

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Doğuştansa anne bebekken ezmiştir
Henüz genç bir kız
D vitamini ve b vitamini ile destekleyin
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka kullanın
Kullanıyorum bütün vitamin ilaçlarını dal darısıni çok seviyor onu yiyor arada veriyorum zararı olur diye bi arada yiyemedi hasta oldu elle beslenme maması ile kendim besledim yeni yeni yemeye başladı zamanla duzelebilirmi yürümeside acaba veterine tüy dökme hastalığı da olabilir dedi tam net bişey demedi onun zararı olur mu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kullanıyorum bütün vitamin ilaçlarını dal darısıni çok seviyor onu yiyor arada veriyorum zararı olur diye bi arada yiyemedi hasta oldu elle beslenme maması ile kendim besledim yeni yeni yemeye başladı zamanla duzelebilirmi yürümeside acaba veterine tüy dökme hastalığı da olabilir dedi tam net bişey demedi onun zararı olur mu
Tüy hastası değil maşallah SüphanAllah 😊🤲
Kuyruğunu göremedim ters tüyler mi var popo kısmının fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen göreyim
Ters tüyler kopuk kırık tüyler varsa yönlendireceğim sizi
Önce fotoğraf paylaşırsanız sevinirim
Kuyruğun iç kısmını paylaşın lütfen

Nurdan ŞAKACIER

Yeni Üye
Kuyruğunu göremedim ters tüyler mi var popo kısmının fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen göreyim

Ekli dosyalar

Nurdan ŞAKACIER

Yeni Üye
Ayakları hep böyle içe çekik normal kuşlar gibi yuruyemiyor maalesef kanatlarında böyle duruyor

Nurdan ŞAKACIER

Yeni Üye

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Çok Üzüldüm Rabbim Şifa Versin. Zamanla Duzelir. Allah'tan Umit Kesilmez 🙏

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
İnş teşekkür ederim kafesten çok fazla çıkmıyor geri gitmesi biraz zor onun maalesef gagasıyla tellere tutunarak gezmek zorunda ancak
İnşallah Düzelir Bir An Önce. Daha Çok Minik. Rabbim Şifa Versin. Röntgen Cektirdiniz mi Hiç ?

Tuba K.

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Ayakları hep böyle içe çekik normal kuşlar gibi yuruyemiyor maalesef kanatlarında böyle duruyor
Bacakları içe doğru kaynamış galiba. Rabbim şifa versin . Vitamin eksikliğinden olabiliyor galiba. Denk gelmiştim birkere komşumuzun kuşuna veteriner vitamin eksikliği demişti düzenli kullanmışlardı en son gördüğümde epey ilerleme vardı kuşta

Nurdan ŞAKACIER

Yeni Üye
İnşallah Düzelir Bir An Önce. Daha Çok Minik. Rabbim Şifa Versin. Röntgen Cektirdiniz mi Hiç ?
Birde sürekli erkek kuş (Jumbo) dışarı çıkınca üzerine çıkıyor biz ilk başta ondan dolayı beline zarar geldi sandık baktırdık ama doğuştan denildi

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Birde sürekli erkek kuş (Jumbo) dışarı çıkınca üzerine çıkıyor biz ilk başta ondan dolayı beline zarar geldi sandık baktırdık ama doğuştan denildi
Çiftleşmek İçin Yapıyor. Engelleyin. O Yüzden Olduğunu Sanmıyorum.

Nurdan ŞAKACIER

Yeni Üye
Bacakları içe doğru kaynamış galiba. Rabbim şifa versin . Vitamin eksikliğinden olabiliyor galiba. Denk gelmiştim birkere komşumuzun kuşuna veteriner vitamin eksikliği demişti düzenli kullanmışlardı en son gördüğümde epey ilerleme vardı kuşta
Bizde kullanıyoruz ilaçlarını veterinerin dediği ilaçlarında aldık kolay iyileşsin diye hasta olunca ama erkek kuş (Jumbo iri) rahat bırakmıyor görünce peşine takılıyor üstüne çıkıyor

Tuba K.

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Ben buraya konu açmıştım hatta o kuşada doğuştan demişlerdi. Siz tekrar başka bir veterinere götürün isterseniz imkanınız varsa

Üst Alt