• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu ayakta duramıyor

syzee1

Yeni Üye
Muhabbet kuşu tünekte sallanıyor ve titriyordu oda sıcaklığı gayet iyi kanadını kullanamiyordu gagasıyla tirmaniyordu tünekleri çıkardık çünkü ayakta duramiyor su anda kafeste yatma pozisyonunda duruyor kanadı yaralı görünüyor veteriner komaya girdi ölecek dedi fakat sadece yukardan baktı gözüne kanadına bile bakmadı kuş şu an yem yiyor suyunu iciriyoruz acil yardım edin lütfen. Yarın annem başka veterinerlere bakacak çokta ilgilenmiyorlar o yüzden yardımcı olursanız çok iyi olur korkuyoruz kuş 3 yaşında.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Genel durumunun gözükeceği bir videosunu eklermisiniz ayrıca ne oldu da bu hale geldi birden bire olacak iş değil kanadı neden yaralı o yaranında ayrıca resmini eklermisiniz hangi şehirdesiniz ona göre uzman önersin arkadaşlar

syzee1

Yeni Üye
Genel durumunun gözükeceği bir videosunu eklermisiniz ayrıca ne oldu da bu hale geldi birden bire olacak iş değil kanadı neden yaralı o yaranında ayrıca resmini eklermisiniz hangi şehirdesiniz ona göre uzman önersin arkadaşlar
1 aydır isaldi yem vermişlerdi düzeldi devamında böyle oldu dün aşırı kötüydü yatma pozisyonunda kalıyordu şimdi ayakta durabilir kendini sevdirtmeyen hayvan kendini sevdiriyor kanadında tuysuzlukten yara diye görmüşüm başka veterine götürdük gördüğünüz gibi kuyruğu yerde ve kaldıramıyor titriyor veteriner ishal diye oluyor dedi ve şu ilacı verdi şehir Yalova sizce iyi gelir mi? Bir de kanadının yanından tüyler çıkıyor birinin kuşu ondan ölmüştü biz de aldık zaten elimize direkt geliyor şimdi yeniden çıktı ondan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Antibiyotikmiş o galiba öyle dedi ve kanadı düşüyormuş video atamadım o yüzden resim çekiyorum.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Acil kanatlı uzmanına gitmeli 🙏 Nerede ikamet ediyorsunuz

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bu çocuğun durumu hiç iyi değil ve Burçak arkadaşıma katılıyorum acilen kanatlı uzmanına göstermeniz gerekli size en yakın Bursa var eğer imkanınız var mı bilmiyorum ama var ise Bursa için elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

Üst Alt