• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu ani ölüm

Meco35

Yeni Üye
Herkese selamlar.
13 yıldır baktığım muhabbet kuşum ( tahminen 14 yaşında) 2 gün önce aniden öldü. Sabah saatlerinde her şey normaldi her zamanki gibi ötüyor konuşuyordu birkaç saat sonra yemini değiştirmek üzereyken öldüğünü gördüm. Her şey normalken sağlığında sorun yokken bir anda ölmesi kafamı çok karıştırdı sizce bunun sebebi ne olabilir?
Bu kadar yetersiz bilgiyle size nedenini sormamın mantıksız olduğunu biliyorum fakat iki gündür bu durum canımı cok sıktı şimdiden herkese cok teşekkürler

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun. Ani kalp krizi geçirmiş olabilir. Yaşı da varmış baya. Yada sizin gözlemleyemediğiniz bir hastalığı da olmuş olabilir. Olmuşla ölmüşe çare yok maalesef. Bu kadar uzun yaşandığına göre iyi bakmış olmalısınız.

Meco35

Yeni Üye
Başınız sağolsun. Ani kalp krizi geçirmiş olabilir. Yaşı da varmış baya. Yada sizin gözlemleyemediğiniz bir hastalığı da olmuş olabilir. Olmuşla ölmüşe çare yok maalesef. Bu kadar uzun yaşandığına göre iyi bakmış olmalısınız.
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi elimdem geldiğince iyi bir şekilde bakmaya çalıştım. Bende sizin dediğiniz gibi yaşına bağlı bir ölüm olduğunu düşünüyordum.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Benim de aynı şey başıma geldi. Her şeyi normaldi yemesi içmesi keyfi. Hatta bir gün önce videoya almıştım sürekli ordan oraya uçuyordu videoda. Ertesi gün işten eve bir geldim kuzum kafes tabanında yatıyordu. Yemine baktım yemiş dışkılar normal. Kalp krizi idi başka açıklaması olamazdı. Ama benim oğlum henüz yavruydu sizin maşallah yaşı baya varmış. Kalp krizi olabilir yada bilmediğiniz bir hastalığı vardı anlayamadınız. Bazen de hastalıklarını gizleyebiliyorlar. Yaşta etkendlr buna. Başınız sağolsun 🌸🙏🏻

Son düzenleme:

Meco35

Yeni Üye
Benim de aynı şey başıma geldi. Her şeyi normaldi yemesi içmesi keyfi. Hatta bir gün önce videoya almıştım sürekli ordan oraya uçuyordu videoda. Ertesi gün işten eve bir geldim kuzum kafes tabanında yatıyordu. Yemine baktım yemiş dışkılar normal. Kalp krizi idi başka açıklaması olamazdı. Ama benim oğlum henüz yavruydu sizin maşallah yaşı baya varmış. Kalp krizi olabilir yada bilmediğiniz bir hastalığı vardı anlayamadınız. Bazen de hastalıklarını gizleyebiliyorlar. Yaştan etkendlr buna. Başınız sağolsun 🌸🙏🏻
Birazda olsa içim rahatladı 2 gündür acaba bir yanlış mı yaptım diye düşünüyordum. Yorumunuz için teşekkürler 🙏

Üst Alt