• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu alt gagasında biriken nedir?

acn97

Aktif Üye
Merhaba kuşumun alt gagasında böyle sanki topraksı garip bir yapı var gibi geldi üst gagada bir şey yok alt gagaya odaklanınca belli oluyor gibi dikkatli bakarsanız görebilirsiniz. 2-3 gündür armut ve elma tüketiyor onların kalıntısı olabilir mi yada başka bir fizyolojik sorun mu acaba bulabildiğim tüm açılardan fotoğraf aldım daha önce başına gelen veya gören varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen ( fotoğraflar kuş hareketliyken çekildi ağzı gözü biraz kaymış 😂)
Özellikle ilk, ikinci ve beşinci fotoğrafta çok belli oluyor yakınlaştırabilirseniz anlaşılıyor

Ekli dosyalar

• 106.9 KB Görüntüleme: 14
  • 109.4 KB Görüntüleme: 16
  • 96.9 KB Görüntüleme: 15
  • 103.4 KB Görüntüleme: 14
  • 115.9 KB Görüntüleme: 14

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba kuşumun alt gagasında böyle sanki topraksı garip bir yapı var gibi geldi üst gagada bir şey yok alt gagaya odaklanınca belli oluyor gibi dikkatli bakarsanız görebilirsiniz. 2-3 gündür armut ve elma tüketiyor onların kalıntısı olabilir mi yada başka bir fizyolojik sorun mu acaba bulabildiğim tüm açılardan fotoğraf aldım daha önce başına gelen veya gören varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen ( fotoğraflar kuş hareketliyken çekildi ağzı gözü biraz kaymış 😂)
Özellikle ilk, ikinci ve beşinci fotoğrafta çok belli oluyor yakınlaştırabilirseniz anlaşılıyor
Merhaba, kulak pamuğunu nemlendirin ve silin, çıkarsa gıda artığı çıkmazsa, mantar başlangıcı, trosyd krem kullanabilirsiniz

acn97

Aktif Üye
bu konuda güncel cevap bekliyorum.

acn97

Aktif Üye
Merak edenler veya aynı durumu yaşıyanlar için bilgilendirme ; sildiğim zaman geçti korkulacak bir durum yokmuş galiba elma armut kalıntılarıymış .

Üst Alt