• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet Kuşu Ağız Açıp Kapama

elifkse

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ağız açıp kapama
Hastalık Belirti Tarihi
4 May 2026
video

Muhabbet kuşum 6 yaşında. Videodaki ağız açıp kapama hareketini yapıyor. Her şeyi normal. Başta sıcakladı sandım kafesten çıkardım evi havalandırdım. Her şey çok normaldi uçtu oynadı. Dışkısı her zamanki gibi. Acaba grit kumunu yemiyo mu diye düşündüm biraz önüne döktüm yesin diye. iştahlı iştahlı yedi normal şekilde. kafesine soktum dışarda ağzını açıp kapamıyo anlıktı herhalde diye. Tekrar yaptı kafese girince. Ama yaptıktan sonra 1 saate yakın normaldi. Gitti yemek yedi su içti. Gagasını gıcırdattı dal darı vardı ondan yedi. Oyun oynadı. Ayağını göbeğine çekti uyukladı. Normaldi yani. Sonra kaşındı bi tekrar videodaki hareketi yaptı. 3. ye yaptığında videoya aldım. Neden yapıyo anlayamıyorum. Veterinere götürmeli miyim

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
video

Muhabbet kuşum 6 yaşında. Videodaki ağız açıp kapama hareketini yapıyor. Her şeyi normal. Başta sıcakladı sandım kafesten çıkardım evi havalandırdım. Her şey çok normaldi uçtu oynadı. Dışkısı her zamanki gibi. Acaba grit kumunu yemiyo mu diye düşündüm biraz önüne döktüm yesin diye. iştahlı iştahlı yedi normal şekilde. kafesine soktum dışarda ağzını açıp kapamıyo anlıktı herhalde diye. Tekrar yaptı kafese girince. Ama yaptıktan sonra 1 saate yakın normaldi. Gitti yemek yedi su içti. Gagasını gıcırdattı dal darı vardı ondan yedi. Oyun oynadı. Ayağını göbeğine çekti uyukladı. Normaldi yani. Sonra kaşındı bi tekrar videodaki hareketi yaptı. 3. ye yaptığında videoya aldım. Neden yapıyo anlayamıyorum. Veterinere götürmeli miyim
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun kuş unuzun videosunu atabilir misiniz streamble.com üzerinden videoyu yükleyin linkini buraya kopyalayın bir de dışkı resimlerini gönderebilir misiniz

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
video

Tamamdır şimdi videoyu izledim Drive üzerinden göndermişsiniz kursak ile bir sıkıntısı olabilir veya sindirim ile ilgili sorun olabilir Zeloit tozu var mı elinizde

Üst Alt