• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu 7 yaşında hasta ishal ve kusma

pamon

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum yaklaşık 7yıldır benimle daha önce 1-2 yaşlarındayken bir kere halsizdi kafes dibinde uyuyordu veterinerin verdiği ilaçla ertesi gün düzeldi. Şu anda iki gündür daha önce olmadığı şekilde halsiz uyukluyor kafes dibinde duruyordu ilk iki gün güzelce yem yiyordu ama kakası su gibiydi ilk gün veterinere götürdüm antibiyotik verdi suyuna katılan dün biraz iyi gibi oldu öttü yem yedi suyunu da içirdim bugün sabahtan kakası normale dönmüştü fakat iki üç kez aralıkla kustu salyalı olarak şuanda yine aynı şekilde kakası su gibi kusma kesildi ama yine uyukluyor ilacı yarın bitiyor tekrar veterinere götüreceğim ama bu konuda bir fikri olan daha önce yaşamış olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi çok üzülüyorum bir de hamileyim iyice perişan oldum...

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resmini ve kuşunuzun resmini paylaşır mısınız

pamon

Yeni Üye
Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resmini ve kuşunuzun resmini paylaşır mısınız
qnhg49k.jpg ilk başta su gibiydi sonra bugün sabah normale dönmüştü ama bugün bu attığım fotoğraftaki gibi oldu şuanda da bildiğiniz su gibi tam çekemedim belli olmadı da fotoğrafta

pamon

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Üst Alt