• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Büşra23

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yeşil lekeli dışkılama, kusma, iştahsızlık
Hastalık Belirti Tarihi
15 Ara 2024
Kullanılan İlaç
Zeolit
Öncelikle Şehmus abiye teşekkür ederek cümleme başlamak istiyorum. 4 yaşında muhabbet kuşum 2 haftaya bir kusuyor, yeşil lekeli dışkılıyor, iştahsızdı. Düzenli gerwit multivitamin ve entrobac probiyotik kullanmama, her gün kafesini temizlememe, her gün suyunu yemini tazelememe rağmen iyileşmiyordu. Ta ki bugüne kadar. Şehmus abinin önerisiyle zeolit kullanımına başladım ilk şırıngayla verdim çok beceremediğim ve korktuğum için bugün sevdiği sebzenin üzerine serperek kullandım. Bugün 2.gün daha 2.gün olmasına rağmen kuşumun dışkısı düzeldi, kusması düzeldi, iştahı yerine geldi. Arkadaşlar size tavsiyem zeolit tozu kullanımı muhabbet kuşları için gerçekten hayat kurtarır. Maşallah demeyi unutmayalım :) tüm miniklerin tüyü kadar ömürleri olsun inşallah :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kardeşim çok geçmiş olsun şifalar diliyorum 🙏Aslinda hiç zor birşey değil sadece yapmamız gereken mamayı hazırlayıp yedirmek ve bunu yapamam diyenler için sebze üzerine serperek veriniz diyoruz. Bu küçücük canlara bir sürü ilaç verip bir yeri iyileştireyim deyip başka bir yerde hasar bırakmaya bir son vermek gerekiyor 😬Bilinçli olmak iyidir 👍sadece muhabbet kuşları için değil aslında tüm hayvan sağlığı için kullanılabilir sadece kuşlar için zeolit tozunu işlemden geçiriyorlar bende bu yüzden klinikten temin ediyorum.Ben her zaman diyorum mucize bir toz 🥰
ZEOLİT:

Zeolit vücutta detoks görevi görür,

Vücuttaki toksinleri ve ağır metalleri alır,

Sindirim sistemini düzenler,

Vücudun antioksidan seviyesini yükseltir,

Bağışıklık sistemini güçlendirir,

Virüsler, soğuk algınlığı, grip, enfeksiyon ve hastalıklara karşı vücut direncini artırır,

Karaciğeri destekler, ishali keser,

Vücuttaki pH oranının dengeler,

Enerjiyi artırır, rahatlık sağlar,

Üst Alt