• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşlarımın cinsiyeti ve yaşı hakkında

Maziko

Yeni Üye
Merhabalar, iyi akşamlar. Kuşlarımdan mavi olanı 20 gün önce , sarı olanı bugün sahiplendim. İkisinide yavru diye aldım , mavinin yavru olduğundan eminim ortalama 2 aylıkdır diye düşünüyorum ama sarı olanın ne cinsiyetinden ne de yaşından pek emin olamadım.Cinsiyet ve yaşları hakkında tahminlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederimm

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İkiside iki aylık civarı. Sarı erkek mavi dişi. Hemen biraraya koymasaydınız birkaç gün karantina uygulamanız iyi olurdu.

Maziko

Yeni Üye
İkiside iki aylık civarı. Sarı erkek mavi dişi. Hemen biraraya koymasaydınız birkaç gün karantina uygulamanız iyi olurdu.
😲😲😲 maviyi 20 gündür erkek sanıp Rıfkı diye çağırıyordum , kimlik bunalımı yaşamasa bari. 😅Çok şaşırdım şuan. Evet evet kafesi ayırdım hemen, tepkilerini merak ettim sıkıntı yok gibiydi ama ayrı kafeslere koydum ikisinide. Yanıtınız için teşekkürler gerçekten şaşırdım sarıyı %90 dişi , maviyi de erkek diye almıştım.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
😲😲😲 maviyi 20 gündür erkek sanıp Rıfkı diye çağırıyordum , kimlik bunalımı yaşamasa bari. 😅 Çok şaşırdım şuan. Evet evet kafesi ayırdım hemen, tepkilerini merak ettim sıkıntı yok gibiydi ama ayrı kafeslere koydum ikisinide. Yanıtınız için teşekkürler gerçekten şaşırdım sarıyı %90 dişi , maviyi de erkek diye almıştım.
İsterseniz tam önden cere görünecek şekilde tekrar fotoğraf ekleyin. Ama yukarıda eklediklerinizde cinsiyetler bu şekilde görünüyor.

Maziko

Yeni Üye
İsterseniz tam önden cere görünecek şekilde tekrar fotoğraf ekleyin. Ama yukarıda eklediklerinizde cinsiyetler bu şekilde görünüyor.
şimdi uyuyorlar , yarın sabah gündüz ışığında çekip göndereceğim yanıtlayabilirseniz çok mutlu olurum. Tekrar teşekkür ederim 🙏🏻

sirius

Paylaşımcı
Artık sarının adı rıfkı olsun 😆😆

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet mavi dişi sarı erkek. İkiside minik . İlgilenirseniz çok güzel alışırlar ama iki kuş olduğu için konuşma işi zor .

sirius

Paylaşımcı
Evet mavi dişi sarı erkek. İkiside minik . İlgilenirseniz çok güzel alışırlar ama iki kuş olduğu için konuşma işi zor .
Aynen benim iki tane kuşum var kaç günde en 15 dakika konuşuyorum yada video açıyorum internetten. Fakat üç ayda kat edebildiğimiz yol mırıldanarak bir şeyler söylemek.😀 şikayet etmiyorum açıkçası zaten ikisi bir olup tüm ev halkına konser veriyorlar sık sık 🤣🤣🤣

Maziko

Yeni Üye
çok teşekkür ederim yanıtladığınız için 🙏🏻 konuşturmak istiyordum ama yalnız kalmasına da içim çok el vermedi zaten dişiymiş Rıfkı 😅 olsun birlikte mutlu olsunlar da ötsünler yeter

Maziko

Yeni Üye
Aynen benim iki tane kuşum var kaç günde en 15 dakika konuşuyorum yada video açıyorum internetten. Fakat üç ayda kat edebildiğimiz yol mırıldanarak bir şeyler söylemek.😀 şikayet etmiyorum açıkçası zaten ikisi bir olup tüm ev halkına konser veriyorlar sık sık 🤣🤣🤣
canları sağolsun 😇🙏🏻

Üst Alt