• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşlarım🌼

Nuurr

Paylaşımcı
Ev değişikliği sebebiyle kuşlarımı yeni evde halınınüstüne koymakzorunda kalmıştım altlarına koyacak bişey ararken yumurtladılar yavruladılar yavrulatmak hiç aklımda yokken çiftleştiler. Bi türlü nasip olmadı yükseğe kaldırmak. Onları yükseğekaldırmam lazım acilen ama yumurtası yavrusu olan etkilenir mi gene aynı odada ortamları aynı olacak sadeece yüksekte olacak ama çok kararsızım nolur yardımcı olun bu benim için çok önemli 🙏

Nuurr

Paylaşımcı
Ronay' Alıntı:
Ortam aynı diyorsunuz kuştan kuşa değişir ama yerde kalması daha büyük sorun bence aynı odada çokta yüksek olmayacak şekilde güzel bir yere kaldırın sorun olmaz...
evet işte yerde hiç içim rahat değil çok teşekkür ederim yapıcam bunu inşallah bişey olmaz🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aynı ortamda ise yukarı kaldırın sorun olmaz hayırlısı olsun  :)

Nuurr

Paylaşımcı
Şehmus BAKIR' Alıntı:
Aynı ortamda ise yukarı kaldırın sorun olmaz hayırlısı olsun  :)
peki işediği tarafa doğru şişlik olan bi dişi kuşum var az yağlanmış sanırım çiftleşmesi sıkıntı olur mu eşinden ayrı tutuyorum bu yüzden 😔 çok soru soruyorum  😢😢😢

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yağlı ise biraz spor yaptırın zayıflar popo kısmında yağ bezesi varsa bile yumurta yapmasını engellemez ama yinede zayıflaması sağlığı açısından iyi olacaktır  ;) soru sormaktan çekinmeyin kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz :)

Nuurr

Paylaşımcı
Şehmus BAKIR' Alıntı:
Yağlı ise biraz spor yaptırın zayıflar popo kısmında yağ bezesi varsa bile yumurta yapmasını engellemez ama yinede zayıflaması sağlığı açısından iyi olacaktır  ;) soru sormaktan çekinmeyin kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz :)
teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Dişiye egzersiz yaptırın elma verin limon damlatın suyuna inşaallah zayıflar sonrasında eşe atarsınız. kuşları da yükseğe kaldırabilirsiniz bence de sorun olmaz ama iyi sabitleyin yerdeki gibi kafes hiç kımıldamasın

Üst Alt