• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşlarım yuvalığa girmiyor

Ahmet6111

Yeni Üye
Yuvalığı kafese 2 hafta önce filan taktım ancak yaklaşmıyorlar. Dişi muhabbet kuşum şuanda tüy dökümünde ayrıca kafes düzenide pek uygun değil gibi, bu yüzden girmediklerini düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 🙂

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tüyde ise anaç daha çok yıpranır bence üretim yapmayın, tüy dönemi sonrasında yapın, haftada 2 gün bt amin forte verin 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet gördüm ama biliyorsunuz vitaminler biraz pahalı bölünmüş ürün almak istemiyorum gervit-w multivitaminde tüy dökümünde yararlı diye biliyorum ancak sadece kendisi yeterli olur mu
Ben de bölünmüş alıyorum mamaist.comdan orjinal ürün merak etmeyin şehmus hocamız gönderiyor, gervit tek başına yetmez, entrobac mesela probiyotik de vermeniz lazım 🙂 Gervit w, entrobac, bt amin forte bu üçü olmazsa olmaz 🙏

Ahmet6111

Yeni Üye
Ben de bölünmüş alıyorum mamaist.comdan orjinal ürün merak etmeyin şehmus hocamız gönderiyor, gervit tek başına yetmez, entrobac mesela probiyotik de vermeniz lazım 🙂 Gervit w, entrobac, bt amin forte bu üçü olmazsa olmaz 🙏
Anladım teşekkür ederim söylediğiniz vitaminleri satın alacağım

Ahmet6111

Yeni Üye
Tekrardan herkese merhaba bir kaç gün önce dişi kuşum tüy dökümünden çıktı gerekli vitaminleri satın aldım ek olarak röhnfried taubenfit e-50 selenyum vitaminini satın aldım. Yuvalığı değiştirmek zorunda kaldım başka bir yuvalık taktım normalde dişi kuşum yem yemeye sol tarafa gidiyordu yuvalığı takınca oraya gitmemeye başladı. Neden yuvalıktan bu kadar çok korkuyorlar yuvalığa girmeleri için ne yapmam lazım?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Eski yuvalığa alışıksa yeni yuvalığı yadırgayabilir 😊
Evet aynen katılıyorum ve şunu da ekliyim kafes konumu yüksekte olsun omuz hizasından yüksekte 👍 Kuş yuvasını ve kendini güvende hissettmeden yuva yapıp yumurta bırakmaz

Ahmet6111

Yeni Üye
Evet aynen katılıyorum ve şunu da ekliyim kafes konumu yüksekte olsun omuz hizasından yüksekte 👍 Kuş yuvasını ve kendini güvende hissettmeden yuva yapıp yumurta bırakmaz
Yüksek yere koymak için oda değişikliği yapmam gerekiyor dahada çok yadırgamazlar mı

Ahmet6111

Yeni Üye
Üst Alt