• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşlarım yuvadan çıkmıyorlar

Serhat Gökcil

Yeni Üye
Yeni aldığımız iki Muhabbet kuşu yumurta lari var ve yuvalık dan cikmiyo lar ne yapmalıyız?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşu ve yuvalığın fotosunu atın. Yumurta varsa çıkamaması normal

Serhat Gökcil

Yeni Üye
Cikmiyo lar nasıl alıştıra biliriz bir kaç tane yumurta lari da var

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Neye alıştırmanız lazım tam olarak?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yumurta varsa niye çıksın yuvadan yemini yer suyunu içer tekrar yumurtaya yatar

Serhat Gökcil

Yeni Üye
Kendime alıştırmak istiyorum hani Youtube da var parmakina falan geliyo lar benimki lerinde parmakina gelmesi istiyorum beni sevmelerini bağ kurmasını zaten iki tane var biri dışı biri erkek en azından erkek olan beni sevsin bag kursun

Bahar Y.

Müdavim
Kendime alıştırmak istiyorum hani Youtube da var parmakina falan geliyo lar benimki lerinde parmakina gelmesi istiyorum beni sevmelerini bağ kurmasını zaten iki tane var biri dışı biri erkek en azından erkek olan beni sevsin bag kursun
Kuluçkada olan kuşlar için uygun değil şuanda👍🏻 yavrularını alıştırırsınız biraz büyüyünce

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İyi de madem böyle bir düşünceniz vardı niye yavru bir kuş almadınız? Yumurtası olan kuş büyümüş kuştur. Size alışması zor olur zaten, kaldı ki şu an kuluçka evresindelerse ilgileri bu olur.

Baharın dediği gibi yavruları eğitirsiniz. Bu süreçte iyi bakım yapın, yavrular sağlıklı bir şekilde doğsun. Sitede kuş eğitimleri var bakıp ona göre eğitirsiniz. :)

Serhat Gökcil

Yeni Üye
İyi de madem böyle bir düşünceniz vardı niye yavru bir kuş almadınız? Yumurtası olan kuş büyümüş kuştur. Size alışması zor olur zaten, kaldı ki şu an kuluçka evresindelerse ilgileri bu olur.

Baharın dediği gibi yavruları eğitirsiniz. Bu süreçte iyi bakım yapın, yavrular sağlıklı bir şekilde doğsun. Sitede kuş eğitimleri var bakıp ona göre eğitirsiniz. :)
Teşekürler sanırım ben biraz fazla ileri gıttim😅 Peki bu dediğiniz video lara nasıl ulaşırım ve yavru lar kaç güne cikar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Teşekürler sanırım ben biraz fazla ileri gıttim😅 Peki bu dediğiniz video lara nasıl ulaşırım ve yavru lar kaç güne cikar
İlk heyecan diyelim. :)
Yumurtalara ne zaman yatmaya başladıysa ondan 18 gün sonra çıkmaya başlar yavrular.
Şu an kaçıncı günleri? Yuvada folluk var mı? Yumurtalara yatmaya başladıktan bir hafta sonra doluluk kontrolü yaparsınız. Onu da telefonun flaşıyla bakıyorsunuz. Yumurtaların fotoğrafını çekip paylaşırsınız,kontrol ederiz. 😊

Buradaki makaleleri okuyabilirsiniz.

Serhat Gökcil

Yeni Üye
İlk heyecan diyelim. :)
Yumurtalara ne zaman yatmaya başladıysa ondan 18 gün sonra çıkmaya başlar yavrular.
Şu an kaçıncı günleri? Yuvada folluk var mı? Yumurtalara yatmaya başladıktan bir hafta sonra doluluk kontrolü yaparsınız. Onu da telefonun flaşıyla bakıyorsunuz. Yumurtaların fotoğrafını çekip paylaşırsınız,kontrol ederiz. 😊

Buradaki makaleleri okuyabilirsiniz.

bı tane si çıkti ama bişey dicem yuvalık in çatı sini acdigimiz zaman Kuş lar korku yo ve yuvalık in için de hızlı ca etraf da koşmaya ve uçmaya basliyo lar yumurta kontrolü yapamıyor ne yapmam gerek

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yuvadan çıktıkları zaman yuvalığın giriş kısmını kapatıp öyle bakın. İçinde kuşlar varken açmayın. 😊

Üst Alt