• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞLARIM YUMURTLADI YARDIM

emrekagan26

Yeni Üye
HERKEZE MERHABA MUHABBET KUŞLARIM 10.12.2024 İLK YUMURTAYI GÖRDUM HERKEZ 2 GUNDE BİR YUMURTA YAPAR DIYORDU BENIM KUŞLAR 3 GUNDE BİR YUMURTA YAPIYORLAR SUAN 4 YUMURTA VAR BELKI 5. BUGUN OLMUŞTUR AKSAM BAKACAGIM. BU DONEMDE YAVRULAR CIKANA KADAR HIC BISEY YAPMIYORUM DIYE BILIYORUM DAHA SONRA YAVRULAR CIKINCA GUNLUK FOLLUK TEMIZLIGIMI YAPMAM GEREKIYOR BIRDE ILK DEFA BOYLE BIR OLAYA SAHITLIK EDICEGIMDEN DOLAYI BILMEM GEREKEN PUF NOKTALAR VARMIDIR YANLIS YAPMAMAK ADINA SIZLERE SORUYORUM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM IYI GUNLER

rahimey

Aktif Üye
HERKEZE MERHABA MUHABBET KUŞLARIM 10.12.2024 İLK YUMURTAYI GÖRDUM HERKEZ 2 GUNDE BİR YUMURTA YAPAR DIYORDU BENIM KUŞLAR 3 GUNDE BİR YUMURTA YAPIYORLAR SUAN 4 YUMURTA VAR BELKI 5. BUGUN OLMUŞTUR AKSAM BAKACAGIM. BU DONEMDE YAVRULAR CIKANA KADAR HIC BISEY YAPMIYORUM DIYE BILIYORUM DAHA SONRA YAVRULAR CIKINCA GUNLUK FOLLUK TEMIZLIGIMI YAPMAM GEREKIYOR BIRDE ILK DEFA BOYLE BIR OLAYA SAHITLIK EDICEGIMDEN DOLAYI BILMEM GEREKEN PUF NOKTALAR VARMIDIR YANLIS YAPMAMAK ADINA SIZLERE SORUYORUM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM IYI GUNLER
Merhaba yavrunuz geldi mi acaba

emrekagan26

Yeni Üye
Merhaba yavrunuz geldi mi acaba
Merhaba bugun sabah kontrol ettim 5 tane yumurta var henuz catlama ve cikma yok arada bi azcik yuvanin kapagini acip bakiyorum elimi hic sokmadim daha isikta fln kontrol etsemmi acaba diye dusundum ama ne yapsam bilemedim birde salonda kafes ikitane petek var ikisindede sulu takili ama oda nemi kac derece bilmiyorum

rahimey

Aktif Üye
Merhaba bugun sabah kontrol ettim 5 tane yumurta var henuz catlama ve cikma yok arada bi azcik yuvanin kapagini acip bakiyorum elimi hic sokmadim daha isikta fln kontrol etsemmi acaba diye dusundum ama ne yapsam bilemedim birde salonda kafes ikitane petek var ikisindede sulu takili ama oda nemi kac derece bilmiyorum
Bnde anlamıyorum açıkçası ama siz ilk yumurta 10.12.2024 geldi demissinuz aynı seklde bnim de o tarihte geldigi için yazmk istedim bnim ilk ymurta dün cikti 🤲

emrekagan26

Yeni Üye
Bnde anlamıyorum açıkçası ama siz ilk yumurta 10.12.2024 geldi demissinuz aynı seklde bnim de o tarihte geldigi için yazmk istedim bnim ilk ymurta dün cikti 🤲
Masallah bende bakiyorum ama henuz bisey yok nasip rabbim sizinkilerede saglikli omur versin bakalim gelismeleride burdan yazarsaniz takipleselim

emrekagan26

Yeni Üye

rahimey

Aktif Üye
Arkadaslar herkeze tekrar merhaba yavrularim cikmaya basladi 2.ci yavru az once cikti sizce bi sorun varmi gayet normalmi birde daha ilk yumurtadan itibaren hic elimi dahi sikmadim azcik kapagi kaldirip baktim folluk yenilemem gerekiyormu yoksa butun yavrular cikana kadar bekliyeyimmi bilemedim
Yavrular hakkında yorum yapamam hocalarimiz daha iyi bilir 🤲ama folluk temizlenmeli mi ? Bilmiyorum bu konuda hocalarımız cevap verirse sevinirim @ demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Oyy maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 😊🤲
Herşeyi anlattım okursanız sevinirim, ikiside sağlıklı maşallah SüphanAllah 😊🥰🤲

emrekagan26

Yeni Üye
Oyy maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 😊🤲
Herşeyi anlattım okursanız sevinirim, ikiside sağlıklı maşallah SüphanAllah 😊🥰🤲
Cok tesekkur ederim butun yavrulak ciktiktan sonra hizlica bi folkuk temizligi yapicam ozaman 👍😉

emrekagan26

Yeni Üye
Rica ederim 😊Evet hepsi çıksın, büyüdükçe sıklaştırın temizliği😊🤲
Merhaba birsey daha sormak istiyorum simdi bu cikan yavrularimin bulundugu yavruluk kucuk boy bende diger kuslarimda takili buyuk boy yavruluk var onlar suan hic girip cikmiyor acaba buyuk boy yavruluk ile degistirsem bi sorun olurmu folluk temizlerken anne rahatsiz olurmu kucuk oldugu icin buyuduklerinde zorlanirlarmi diye dusunuyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba birsey daha sormak istiyorum simdi bu cikan yavrularimin bulundugu yavruluk kucuk boy bende diger kuslarimda takili buyuk boy yavruluk var onlar suan hic girip cikmiyor acaba buyuk boy yavruluk ile degistirsem bi sorun olurmu folluk temizlerken anne rahatsiz olurmu kucuk oldugu icin buyuduklerinde zorlanirlarmi diye dusunuyorum.
Merhaba, içindeki malzemeyi de büyük yuvalığa alın😊sıkıntı olmaz bebekleri var içinde, temizlik yaparken rahatsız olmaz, hızlıca temizleyip takarsınız 😊🤲

Üst Alt