• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşlarım İleride Eş Tutar Mı ?

Maviş Paşa

Tutkulu
Yeşil 8 aylık erkek. Mavi 3 aylık dişi. (erkek diye almıştım dişi çıktı😂 )
Böyleler hep. Birbirine yem kusuyolar. Kaşıyolar. Oyun oynuyorlar.
İkisi ileride eş tutarlar mı ayrı kafesteler şimdilik. Aynı kafese girince kavga ediyorlar. birlikte büyüdükleri için sıkıntı olur mu ?
Ve eş olunca ne renk yavru olur acaba 🤔.
Yeşil kuşta ilk mavi gibiydi sonradan rengi yeşil oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 23739

Bahar Y.

Müdavim
Muhtemelen kendi alanlarını kıskandıkları için kavga ediyorlar baskınlık durumu, ileride eş tutarlar gibi gösteriyor gidişat

Maviş Paşa

Tutkulu
Biri 8 aylık diğeri 3 ne zaman eş tutarlar peki. 🤔

beyyza02

Müdavim
Biri 8 aylık diğeri 3 ne zaman eş tutarlar peki. 🤔
kuşlar çiftleşmeye çalışabilir ama kesinlikle izin vermemelisiniz. erkek dişiye zarar verebilir ve yumurta olursa dişi çok küçük kalır zorlanır. olursa en erken 6 ay sonra olabilir daha sağlıklı olması için dişinin 1 yaşına gelmesini beklemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Maviş Paşa

Tutkulu
kuşlar çiftleşmeye çalışabilir ama kesinlikle izin vermemelisiniz. erkek dişiye zarar verebilir ve yumurta olursa dişi çok küçük kalır zorlanır. olursa en erken 6 ay sonra olabilir daha sağlıklı olması için dişinin 1 yaşına gelmesini beklemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
İkisi de küçük bekleyeceğim artık. Hem kendime daha iyi alıştırmak için hemde kendileri iyi anlaşması için. 😊

Üst Alt