• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşlarım Çiftleşmiyor

özge09

Yeni Üye
Merhaba benim bir çift muhabbet kuşum var yaklaşık 3 aydır Mamamiamixx full kızıştırıcı lı yem veriyorum bayıla bayıla yiyorlar oyuncakları çıkardım tek tğnek var yuvayı taktım herşey de olması gerektiği gibi Ekli dosyayı görüntüle 11457 ama hala folluk bomboş bu ara erkek tüğe girdi kızıştırıcı yı kestim o yüzden ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşları ayırma imkanınız varsa kafesler bitişik 10 gün ayrı dursunlar kalamar ve mama vermeye devam edin e ve s vitamin verebilirsiniz 👍

özge09

Yeni Üye
1 h
Kuşları ayırma imkanınız varsa kafesler bitişik 10 gün ayrı dursunlar kalamar ve mama vermeye devam edin e ve s vitamin verebilirsiniz 👍
1 hafta ayırdım ama hiç Bi değişiklik olmadı onu yazmayı atlamışım hep okuyorum 1 hafta sonra herkesin folluğuna ilk yumurtalar geliyo ben nerde hata yapıyorum acaba

Bahar Y.

Müdavim
1 h
1 hafta ayırdım ama hiç Bi değişiklik olmadı onu yazmayı atlamışım hep okuyorum 1 hafta sonra herkesin folluğuna ilk yumurtalar geliyo ben nerde hata yapıyorum acaba
10 15 gün ayırın, etkili olacaktır, bu süreçte 2 kuşada havuçlu yumurta maması verin, multivitamini eksik etmeyin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşları biraz yüksege asın omuz hizasınin üstünde olsun çok rahatsız etmeyin salmayin oyuncaklar varsa çıkarın sabırla bekleyin 👍

özge09

Yeni Üye
Kuşları biraz yüksege asın omuz hizasınin üstünde olsun çok rahatsız etmeyin salmayin oyuncaklar varsa çıkarın sabırla bekleyin 👍
Kafeste oyuncak yok tek tünel suluk gaga taşı kalamar ve yuva var sadece hiç salmıyoruz 2 ay olmuştur salmaya lı

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Biraz daha sabretmelisiniz demekki. Yemini suyunu mamasını koyun gerisini onlara bırakın

Üst Alt