• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşlarım çiftleşmiyor

AkifLm

Paylaşımcı
Yuvalık takılı mı? Ve eşlerin birinin erkek birinin dişi olduğundan emin misiniz?
valla taha kardeşim yuvalık var yem kusma var kaşıma var aslında çiftleşmede vardı ama şu sıralar hatta uzun bir süredir cilve var erkek istiyor dişi istemiyor

Taha şahin

Aktif Üye
valla taha kardeşim yuvalık var yem kusma var kaşıma var aslında çiftleşmede vardı ama şu sıralar hatta uzun bir süredir cilve var erkek istiyor dişi istemiyor
Ne kadar süredir eşler? Kızışmaları için havuç ve haşlanmış yumurta karışımı verebilirsiniz ve yemliklerine ek olarak yumurta maması ekleyebilirsiniz hem kuşlarınıza ekstra protein olur bazen kuşlar yetersiz besin değerlerinden dolayı çiftleşmeyi bırakabiliyorlar

AkifLm

Paylaşımcı
mama kesinlikle yemiyorlar
Ne kadar süredir eşler? Kızışmaları için havuç ve haşlanmış yumurta karışımı verebilirsiniz ve yemliklerine ek olarak yumurta maması ekleyebilirsiniz hem kuşlarınıza ekstra protein olur bazen kuşlar yetersiz besin değerlerinden dolayı çiftleşmeyi bırakabiliyorlar

Taha şahin

Aktif Üye
onu hiç denemedim ama direk yumurta yemiyorlar gibi duruyor
Kuşlar genellikle şafak vaktine doğru çiftleşirler siz uyurken çiftleşiyor/çiftleşmiş olabilirler belki zaten çiftleşmişlerdir ondan dişi kuş reddediyordur erkeği

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Çiğ olarak salata yapabilirsiniz

AkifLm

Paylaşımcı
Peki sunuda sorayım kızgınlık yumurtası yapmayan kuş ürermi bunuda merak ediyorum bizimkiler geldiklerinden beri yumurtlamadı sadece bir dişimin daha önceden yumurtladığjnı söylediniz ama çiftleşen dişi kızgınlıkta ama kızgınlık yumurtası yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum bide makat kısmı sanki diğer kuşuma göre daha açık gibi yeni fark ettim @Demet bükay @Burçak A. e50 takviyesi yapacağım kesin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Peki sunuda sorayım kızgınlık yumurtası yapmayan kuş ürermi bunuda merak ediyorum bizimkiler geldiklerinden beri yumurtlamadı sadece bir dişimin daha önceden yumurtladığjnı söylediniz ama çiftleşen dişi kızgınlıkta ama kızgınlık yumurtası yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum bide makat kısmı sanki diğer kuşuma göre daha açık gibi yeni fark ettim @Demet bükay @Burçak A. e50 takviyesi yapacağım kesin
Kuşunun videosunu paylaşır mısın ablacım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşları görebilir miyiz?
E 50 takviye verebilirsiniz.

AkifLm

Paylaşımcı
Buda diğer çiftim bunun yaptığını biliyorum kızgınlık yumurtası vs

AkifLm

Paylaşımcı
Normalde mama yemiyorlardı şuan içine az yem karıştırdım ama mamamı yiyorlar yoksa sadece yem mi bilmiyorum

AkifLm

Paylaşımcı
Bi çiftimdeki dişi düzelmedi hiç bende şu diken gibi şeyleri gördüm bugun