• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet balım yemleri sindiremiyor

SemihaBaklacı

Yeni Üye
Merhabalar gizli kahramanlar 💫💌 dişi kuşum yemleri sindiremiyor. Yavru kuşlar için ballı yemlerden veriyorum bir süre sorun yoktu. Ağzında biriktiriyor(kızgınlık döneminde ve dişi olduğundan eminiz) sonra erkek kuş ilgili olmadığı için geri kusuyor. Annemi olmak istiyor bilmiyorum. 2bucuk 3 yaşlarında. Yemleri ya kusuyor yada dışkısında yem oluyor. Sindirimlerini güçlendiricek takviyeleri bana önerirmisiniz. Ve satın alacağım online bir şirket olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim 🌹

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Balli Kraker Vermeyin. Onun Yerine Dal dari Verebilirsiniz.Kafesinde Grit Kuş Kumu Var mı? Yavrularımızın Fotoğraflarını ve Dişkilarini Paylaşabilir misiniz ?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Takviyelerinizi mamaist.comdan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz 🌸☺ Ballı kraker de vermeyin Ezgi arkadaşımın dediği gibi zararlı ☺
Bunlar da rutin kullanılmalı, nasıl kullanacağınız yazıyor kendinize göre rutin oluşturabilirsiniz🙏 Ek olarak gritli kuş kumu, kuş kömürü kullanın ☺ Ve Ezgi arkadaşımın istediği resimleri atın bakalım ☺

Üst Alt