K Kaan-monk Yeni Üye Katılım 3 Kas 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Ocak 2026 #1 Merhaba 10 aylık monk papağanım var konuşma eğitimi vermek istiyorum ama nasıl vereceğimi bilmiyorum nasıl konuşma eğitimi verebilirim?
Merhaba 10 aylık monk papağanım var konuşma eğitimi vermek istiyorum ama nasıl vereceğimi bilmiyorum nasıl konuşma eğitimi verebilirim?
Hamdi Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 4 Kas 2025 Mesajlar 1,450 Tepkime puanı 1,453 Puanları 113 28 Ocak 2026 #2 Kaan-monk' Alıntı: Merhaba 10 aylık monk papağanım var konuşma eğitimi vermek istiyorum ama nasıl vereceğimi bilmiyorum nasıl konuşma eğitimi verebilirim? Genişletmek için tıkla ... Sürekli konuşacaksınız , şarkı dinleteceksiniz konuşmaya çalıştığında ödül vereceksiniz.
Kaan-monk' Alıntı: Merhaba 10 aylık monk papağanım var konuşma eğitimi vermek istiyorum ama nasıl vereceğimi bilmiyorum nasıl konuşma eğitimi verebilirim? Genişletmek için tıkla ... Sürekli konuşacaksınız , şarkı dinleteceksiniz konuşmaya çalıştığında ödül vereceksiniz.