Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 4,009 Tepkime puanı 4,993 Puanları 113 Yaş 34 22 Ocak 2022 #1 Kafesteki tek eksiğim mineal blok. Çok gerekli mi? Kalamar kemiğini çok seviyor,bitirdi sayılır. Biliyorum işlevleri farklı..
Kafesteki tek eksiğim mineal blok. Çok gerekli mi? Kalamar kemiğini çok seviyor,bitirdi sayılır. Biliyorum işlevleri farklı..
S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,622 Tepkime puanı 3,499 Puanları 113 22 Ocak 2022 #2 Rodiena' Alıntı: Kafesteki tek eksiğim mineal blok. Çok gerekli mi? Kalamar kemiğini çok seviyor,bitirdi sayılır. Biliyorum işlevleri farklı.. Genişletmek için tıkla ... Ben de kullanmıyorum gaga taşı var kalamar kemiği var benimki bitirmiyor ama hiç sadece bi kaç kez gagasını sürtüyor. Mineral blok çok gerekli mi ben de merak ediyordum
Rodiena' Alıntı: Kafesteki tek eksiğim mineal blok. Çok gerekli mi? Kalamar kemiğini çok seviyor,bitirdi sayılır. Biliyorum işlevleri farklı.. Genişletmek için tıkla ... Ben de kullanmıyorum gaga taşı var kalamar kemiği var benimki bitirmiyor ama hiç sadece bi kaç kez gagasını sürtüyor. Mineral blok çok gerekli mi ben de merak ediyordum
AlicanG Paylaşımcı Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 281 Tepkime puanı 332 Puanları 63 22 Ocak 2022 #3 Kuş kumu kullanıyorsan , kalamar kemiği varsa pekte gerekli birşey değil.Kumdan tek artısı kuşun gagasını düzeltmesi başka bir farkı yok.
Kuş kumu kullanıyorsan , kalamar kemiği varsa pekte gerekli birşey değil.Kumdan tek artısı kuşun gagasını düzeltmesi başka bir farkı yok.
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 4,009 Tepkime puanı 4,993 Puanları 113 Yaş 34 22 Ocak 2022 #4 AlicanG' Alıntı: Kuş kumu kullanıyorsan , kalamar kemiği varsa pekte gerekli birşey değil.Kumdan tek artısı kuşun gagasını düzeltmesi başka bir farkı yok. Genişletmek için tıkla ... Hemde grit kum kullanıyorum.
AlicanG' Alıntı: Kuş kumu kullanıyorsan , kalamar kemiği varsa pekte gerekli birşey değil.Kumdan tek artısı kuşun gagasını düzeltmesi başka bir farkı yok. Genişletmek için tıkla ... Hemde grit kum kullanıyorum.