• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! mikostatin nasıl kullanıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bsekfaa

Yeni Üye
Öncellikle herkese teşekkür ederim yardımları için kuşumu bugün fakülteye götürdüm ve bir kaç ilaç yazdı artı serum, antibiyotik ve insülin verdi
Yazdığı ilaçlardan bir tanesi mikostatin(3hafta boyunca kullanın dedi) ama ben nasıl kullanacağım bilmiyorum, suluğuna mı damlatmalıyım ve kaç damla damlatmalıyım
Ağızdan mı vereyim yoksa suluk mu ağızdan çok zor oluyor içmek istemiyor her yerine bulaşıyor ☹

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncellikle herkese teşekkür ederim yardımları için kuşumu bugün fakülteye götürdüm ve bir kaç ilaç yazdı artı serum, antibiyotik ve insülin verdi
Yazdığı ilaçlardan bir tanesi mikostatin(3hafta boyunca kullanın dedi) ama ben nasıl kullanacağım bilmiyorum, suluğuna mı damlatmalıyım ve kaç damla damlatmalıyım
Ağızdan mı vereyim yoksa suluk mu ağızdan çok zor oluyor içmek istemiyor her yerine bulaşıyor ☹
Veteriner söylemedi mi?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İnsülin enjektörü ile ağzına bir damla damlatın. Suluğa damlatmanıza gerek yok ekstradan. Ekstra damlatilinca aşırı dozaj oluyor. Sultan papağanımda ben öyle kullandım

bsekfaa

Yeni Üye
İnsülin enjektörü ile ağzına bir damla damlatın. Suluğa damlatmanıza gerek yok ekstradan. Ekstra damlatilinca aşırı dozaj oluyor. Sultan papağanımda ben öyle kullandım
Peki parmağıma damlatıp parmağından almasını sağlasam sıkıntı olur mu(sadece mikostatin için) enjektör çok zor oluyor. Kaç damla kullanayım bir günde bir de o konuda yardımcı olur musunuz☹

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Peki parmağıma damlatıp parmağından almasını sağlasam sıkıntı olur mu(sadece mikostatin için) enjektör çok zor oluyor. Kaç damla kullanayım bir günde bir de o konuda yardımcı olur musunuz☹
İnsülin enjektörü kolay olur yapamam derseniz suluğuna 4-5 damla damlatabilirsiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mikostatin çok ağır ilaçtır veteriner tavsiyesi olmadan hiçbir kuşa tavsiye etmeyelim eğer veteriner tavsiye ettiyse kendisi ile irtibat kurup sorabilirsiniz ve özellikle beşeri ilaçlardan önce alternatif tıp uygulaması ile tedavi yöntemlerine başvuralım 👍 konuyu başkaları kafasına göre kullanmasın ve tavsiye edilmesin diye kilitliyorum anlayışınız için teşekkürler geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...