• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Meyveli yem

Mai

Aktif Üye
İyi akşamlar
Bugün kuşuma yem aldım eve geldikten sonra da meyveli olduğunu fark ettim kullanmakta biraz karasız kaldım ayıklayıp kullansam bir sorun olur mu

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İyi akşamlar
Bugün kuşuma yem aldım eve geldikten sonra da meyveli olduğunu fark ettim kullanmakta biraz karasız kaldım ayıklayıp kullansam bir sorun olur mu
Kullanabilirsiniz ancak ben versele laga tavsiye ederim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İyi akşamlar
Tamamen ayıklayabilecek misiniz. Ayıklayabilirseniz kullanabilirsiniz ama illaki minik parçalar kalıyor değiştirme imkanınız varsa değiştirmeniz daha uygun olur.

Mai

Aktif Üye
Tamamen ayıklayabilecek misiniz. Ayıklayabilirseniz kullanabilirsiniz ama illaki minik parçalar kalıyor değiştirme imkanınız varsa değiştirmeniz daha uygun olur.
sanırım paketleme hatası var sadece paketi açınca içinden normal yem çıktı alırkende adam bişeysiz demişti ama ben paketine bakınca şüphelemiştim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar açıkçası ben sizlere illa kapalı paket yem alın diyemem çünkü gerçekten artık herşey ateş parçası olmuş malesef 😫 Sadece size şu önerim olacak petshoptan yem alırken açıkta olan yemi almayın çünkü güveyleniyor. Eğer şeffaf poşetlerde vakkumlanmış ise yani bölünmüş bile olsa ve taze, iyi karışık görünüyorsa bunu gözlede anlayabilmek mümkündür alabilirsiniz. O şekilde olan yemlerde kapalı sayılır çünkü 20 kg olarak açıldığında o işyeri onu kilolara bölüp paketliyor böylece hava da almamış ve böceklenmeden taze kalabiliyor ama skt yazılı olduğundan emin olunuz.👍

• Like
Tepkiler: Mai
Üst Alt