• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Metastop tablet dozu

cgvnnnn

Yeni Üye
Kuşuma tümörü ve karaciğeri için veteriner bu tabletler verdi ikisini kırıp yarim yarim.mamaya döküp yedirmem önerildi. Simdi benim kuşum yumurta yiyor ama her gün yumurta veremem mama olarak pelet yemide çok yediremiyorum bu metastop ilaclarin dozlarini nasil ayarlayacagim ben bunlari şırıngayla agzina damlatsam ne kadarini suya katip icircem yada mamaya döksem mamanin ne kadarini yemesi lazımki hayvan icin yeterli olsun bu ilaclari kullanan varsa doz ve yedirme önerisi alabilir miyim zira benim kuşuma mama yedirmek cok zor

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yarın gün içerisinde w.pp tan yazın Erol hocam da tavsiye verecektir. Hatta direk arayın su da eritip ağzından verme uygun olursa dozajı da öğrenin daha kolay olacaktır.

cgvnnnn

Yeni Üye
Yarın gün içerisinde w.pp tan yazın Erol hocam da tavsiye verecektir. Hatta direk arayın su da eritip ağzından verme uygun olursa dozajı da öğrenin daha kolay olacaktır.
Evet yani sürekli ona biseyler soruyorum zaten.geçen gün sanırım hayvan fazla doz yemiş hep siyah dışkı yapti yani ayarlanmasi lazim bu dozun çok geliyor demekki bazen

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İkisinden 8 de 1 er parça 4-5 damla suda eritip ağızdan içilebilirsiniz.
Yani bir tableti testere bıçakla 8 e bölün bir parçasını eritip vereceksiniz unutmayın.Bu takviyeler normalde kediler içindir o yüzden 8 e bölünecek 👍

cgvnnnn

Yeni Üye
İkisinden 8 de 1 er parça 4-5 damla suda eritip ağızdan içilebilirsiniz.
Yani bir tableti testere bıçakla 8 e bölün bir parçasını eritip vereceksiniz unutmayın.Bu takviyeler normalde kediler içindir o yüzden 8 e bölünecek 👍
Ay Allah razı olsun hocam ya ikisini karistirmamda sakinca olmaz demi karistirip 4 damla vercem bide kac ml suya

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Ay Allah razı olsun hocam ya ikisini karistirmamda sakinca olmaz demi karistirip 4 damla vercem bide kac ml suya
Merhaba Geçmiş Olsun. Muhtemelen Vedanın Ürünleri.. ikisini Karıştırmayın. Her Takviye veya İlaç Arasında 1 Saat Zaman Bırakın. Ağızdan Verecekseniz İlaç Kesici Aletler Var Kutu Gibi Onunla Bölüp 8/1'ini 2 3 Damla suyla bir Bardak Dibinde Eritin. İlacı İğnesiz Şırınga Yoluyla Verebilirsiniz

cgvnnnn

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Muhtemelen Vedanın Ürünleri.. ikisini Karıştırmayın. Her Takviye veya İlaç Arasında 1 Saat Zaman Bırakın. Ağızdan Verecekseniz İlaç Kesici Aletler Var Kutu Gibi Onunla Bölüp 8/1'ini 2 3 Damla suyla bir Bardak Dibinde Eritin. İlacı İğnesiz Şırınga Yoluyla Verebilirsiniz
Tamam çok teşekkür ederim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hekimi kutluyorum, tümörde metastop kullanmak sonunda bir hekimde gördüm çok geçmiş olsun inşallah şifa bulur ☺🌸