Ahmed Müdavim Katılım 14 Şub 2021 Mesajlar 685 Tepkime puanı 341 Puanları 63 1 Ağu 2024 #1 Uzun bir süre sonra yeniden burdayım hem nasılsınız demek için hemde Paşanın küçük halsizlik durumu hakkında gözden kaçırdığım bir şey varmı diye sormak istedim Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Uzun bir süre sonra yeniden burdayım hem nasılsınız demek için hemde Paşanın küçük halsizlik durumu hakkında gözden kaçırdığım bir şey varmı diye sormak istedim Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,739 Tepkime puanı 26,699 Puanları 113 Yaş 41 1 Ağu 2024 #2 Merhaba kardeşim tekrar hoşgeldin Paşanın eline bir tesbih ver voltayı öyle atsın maşallah ben bir anormallik göremedim kardeşim
Merhaba kardeşim tekrar hoşgeldin Paşanın eline bir tesbih ver voltayı öyle atsın maşallah ben bir anormallik göremedim kardeşim
Ahmed Müdavim Katılım 14 Şub 2021 Mesajlar 685 Tepkime puanı 341 Puanları 63 1 Ağu 2024 #3 Hoşbulduk Şehmus abi birde daha bugün ilk defa böyle değişik sesler çıkarmaya başladı deli beni endişelendirdi Watch unnamed | Streamable
Hoşbulduk Şehmus abi birde daha bugün ilk defa böyle değişik sesler çıkarmaya başladı deli beni endişelendirdi Watch unnamed | Streamable