• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhabalar benim pazar günü kuşum bizi bırakıp gitti elimizden uçtu gitti Ankara Çankaya Birlik mahallesinde egerki o taraflarda bir tanıdık vs bir uy

Fatih solmaz

Yeni Üye
Merhabalar benim pazar günü kuşum kaçtı sultan papaganim elimizden kaçırdık Ankara Çankaya Birlik mahallesinde 497. Caddede egerki burada üye olan varsa o taraflardan msj okuyor ise belki gören duyan olmuşsa bana dönüş yaparmisiniz çok özlüyoruz çok üzülüyoruz ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı ne yapacağız lutfen bana bı akıl verin kuşum bu annecim diyordu beni görmeyince evde 24 saat ağlıyorum IMG-20250302-WA0012.jpg

Mert G.

Eski Forumcu
Merhabalar benim pazar günü kuşum kaçtı sultan papaganim elimizden kaçırdık Ankara Çankaya Birlik mahallesinde 497. Caddede egerki burada üye olan varsa o taraflardan msj okuyor ise belki gören duyan olmuşsa bana dönüş yaparmisiniz çok özlüyoruz çok üzülüyoruz ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı ne yapacağız lutfen bana bı akıl verin kuşum bu annecim diyordu beni görmeyince evde 24 saat ağlıyorum Ekli dosyayı görüntüle 80510
İnşallah bulursunuz çok tatlıymış

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhabalar benim pazar günü kuşum kaçtı sultan papaganim elimizden kaçırdık Ankara Çankaya Birlik mahallesinde 497. Caddede egerki burada üye olan varsa o taraflardan msj okuyor ise belki gören duyan olmuşsa bana dönüş yaparmisiniz çok özlüyoruz çok üzülüyoruz ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı ne yapacağız lutfen bana bı akıl verin kuşum bu annecim diyordu beni görmeyince evde 24 saat ağlıyorum Ekli dosyayı görüntüle 80510
İnşallah bulunur, petshoplara sorun yeni yem kafes alan olur

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İnşallah bulunur, yakınlardaki kuş bakan veterinerlere, petshoplara sorun mutlaka 🙏

cockatiel06

Yeni Üye
O civarsa park yesillik vs yerlere bakin. Sonra birkacgun tum pethoplari dolasin papagan ariyorum diyerek illa bulan yakalayan ugrar satmak icin, ama kusta bilezik vs yoksa zor, heleki aliskin ve bakacak bir haneye girdiyse zor gecmis olsun.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kaçtıklarında çok uzaklara gidemiyorlar. Çevrenizde mutlaka sorun. Bölgenizdeki Instagram adreslerine kayıp ilanını yayınlamalarını rica edin. Günler sonra bulunan kuşlara çok şahit olduk. İnşallah sizde bulursunuz.

Üst Alt